Hoppa till innehåll

Butikschef / B2B säljare

Publiceringsdatum
18 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Hos oss får du arbeta med försäljning och ledarskap i ett företag i ständig utveckling. Hos Interkakel kommer du till en härlig kultur som värnar om varandra. När du börjar arbeta hos oss kommer du märka att Interkakel präglas av Enkelhet, Nytänkande, Engagemang och Professionalism.

Vi söker en person med stort engagemang och coachande sätt utvecklar vår personal, butik och våra kunder. Våra kunder är hantverkare och konsumenter som bygger och installerar. Tillsammans med dem löser vi deras dagliga utmaningar, vår uppgift är att förenkla deras vardag.

Välkommen med din ansökan idag!

Vi erbjuder

Välkommen till ett familjärt bolag med högt i tak, där alla idéer och tankar räknas. Vi säljer inte bara produkter, vi erbjuder också våra kunder effektiva tjänster och lösningar som skapar stort mervärde.

Här blir du en del av en organisation som våra medarbetare beskriver som en familjär arbetsplats där samarbetet och teamkänslan med kollegor är stark, att arbetet innebär frihet under ansvar och att utvecklingsmöjligheterna är stora.

Om rollen

Som butikschef är du övergripande ansvarig för butikens utveckling och lönsamhet. I vardagen handlar det till exempel om att coacha dina medarbetare och driva ett försäljningsarbete genom en tydlig försäljningsstrategi.

Placering

Interkakels butik i Sundsvall

Om dig

Vi söker dig med erfarenhet av ledarskap och butik. Starkt meriterande är om du har en bakgrund i byggbranschen. Du är målinriktad och kommunikativ, förtroendeingivande och öppen som präglas av att vilja utvecklas. God förmåga att formulera dig professionellt på svenska och engelska både i tal och skrift

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
08 augusti 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se