Hoppa till innehåll

Intea rekryterar Drifttekniker - Västernorrland

Publiceringsdatum
10 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Intea grundades 2015 och är ett fastighetsbolag som förvaltar och utvecklar social infrastruktur. Fastighetsvärdet uppgick den 31 mars 2024 till 21,7 miljarder kronor. Inteas hyresgäster finns främst inom kategorierna rättsväsende, högre utbildning och sjukvård. Bolaget präglas av en entreprenöriell anda med starkt fokus på tillväxt, hållbarhet och innovation. Intea äger fastigheter runt om i Sverige och har lokala organisationer i Östersund, Linköping, Kalmar, Kristianstad, Malmö, Halmstad, Vänersborg och Storstockholm. Totalt arbetar 50 medarbetare i koncernen.

Har du stort intresse av fastighetsbranschen, gillar ett varierat arbete där du kan planera mycket av dagarna på egen hand? Uppskattar du att initiera och genomföra förbättringar samt bygga goda relationer med såväl hyresgäster, som entreprenörer och kollegor? Då kan det här vara rätt jobb för dig! Kanske är det dig vi kan välkomna till vårt team!

Arbetsuppgifter Du kommer att tilldelas fastighetsbestånd i Viskan och Härnösand med Kriminalvården som hyresgäst. Beståndet består av två anstalter av säkerhetsklass två, med pågående kriminalvårdsverksamhet. Du förväntas ha en löpande kontakt och dialog med hyresgästen, kunna lyssna in deras behov, ta ansvar för underhållsåtgärder och genomföra vissa reparationer och besiktningar. I rollen ingår också att ha koll på budget/prisbild för åtgärderna. Du dokumenterar löpande dina åtgärder digitalt. Du kommer att tillhöra organisationen i Östersund där Inteas hyresgäster utöver Kriminalvården bland annat består av hyresgäster inom offentlig sektor. I din roll som drifttekniker är du direkt underställd VD för bolaget med kontoret i Östersund, till vilken du rapporterar och ingår i teamet tillsammans med övriga drifttekniker och förvaltare. Vem är du? Vi söker dig som har gymnasieexamen och gärna någon form av eftergymnasial utbildning med inriktning fastighet, drift och underhåll. Vi uppskattar att du har några års erfarenhet från fastighetsbranschen. Du har stort intresse av branschen och ett öga för vad som kan förbättras, såväl i inne- som i utemiljö, och har teknisk kompetens. Tjänsten innebär en viss arbetsledande roll där du exempelvis tar hand om kontakten med entreprenörer. Du har god samarbetsförmåga med Kriminalvården om den dagliga driften. Du behöver B-körkort och initialt egen bil. Vi uppskattar att du är självgående, strukturerad, trygg och stabil, med god digital förmåga och tar initiativ till förbättringar. Du gillar att ha ett varierande arbete där du själv planerar din dag. Du är social och ser värdet av att ha god kontakt med hyresgästerna, externa parter och dina kollegor. Du kommer arbeta nära Kriminalvårdens personal i det dagliga arbetet. För att arbeta inom Kriminalvårdens lokaler ställs höga krav på säkerhets- och sekretessmedvetande. Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Du har svenskt medborgarskap och i samband med anställning kan vi komma att göra bakgrundskontroll och eventuell säkerhetsklassning. Ansökan och kontakt Du söker tjänsten via jeffersonwells.se genom att ladda upp Cv och personligt brev, i pdf-format. Om du har frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult AnnaKarin Bergqvist på 070 - 377 20 63 eller via annakarin.bergqvist@jeffersonwells.se Vi arbetar med löpande urval och intervjuar gärna före ansökningstidens slut - så sök redan idag! Sista ansökningsdag är: 18 aug -24 Vi välkomnar din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se