Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
12 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

About Clarion Hotel: Clarion Hotel® is not just a hotel chain; it's an immersive experience that combines Scandinavian hospitality with a touch of premium. Our team members are not merely employees; they are an integral part of the Clarion experience. We pride ourselves on delivering on personality, passion, and we always strive for perfection. Join us in shaping the future of hospitality! Clarion Hotel® is part of Strawberry. Clarion Hotel Sundsvall - ett spektakulärt och elegant hotell precis intill Selångersån mitt i Sundsvalls stadskärna. Här hittar du en pool på taket, restaurang, bar, stora konferenslokaler och mysiga rum som ger dig känslan av att komma hem. Clarion Hotel är mer än bara ett hotell. Vi gör mer av varje detalj, och skapar mötesplatser som ökar livskvaliteten för våra gäster och kollegor. Hos oss är du alltid där det händer, mitt i hjärtat av staden eller på flygplatsen. Och kärnan i det hela; Vår engagerade och kunniga personal, som ser till att gästerna upplever något mer än bara en övernattning. Vi söker nu en efterträdare som vår Executive chef som väljer att gå vidare till nya utmaningar. Som Executive chef bidrar du till att skapa en unik upplevelse för hotellets gäster. Därför tror vi att du har en smittande energi, gillar att synas, är ansvarsfull, har mod att våga fråga, tar egna initiativ och alltid har koll på läget. Med din kunskap och passion för mat så kommer du vara en del till att vi fortsätter utvecklas och skapa förutsättningar för nya affärer. Du drivs av gott samarbete mellan dig och dina kollegor och har insikten att ta fullt ägandeskap inte bara för ditt område, utan för gästens helhetsupplevelse. Alltid och varje gång! Vill du skratta & ha roligt på jobbet? Välkommen till gänget! Genom att arbeta på Clarion Hotel kan vi garantera dig: - Att du kommer att omge dig med Nordens kunnigaste hotell personal - Att du ingår i beslut som rör din avdelning - Att just din åsikt spelar roll - Att du kommer att uppleva genuin glädje och omsorg från dina kollegor och chefer - Att du får den utveckling du behöver för att blomstra professionellt och personligt - Att du får möjlighet att arbeta i hela Norden – om du vill - Att du kommer att få arbeta i en trygg arbetsmiljö som är i ständig utveckling och förändring Vi erbjuder: • Möjligheter till professionell och personlig utveckling konkurrensvillkor • En kultur präglad av hög yrkeskompetens, yrkesstolthet och engagemang • Personalförmåner inom strawberry & samarbetspartners Våra mål är skyhöga och du kommer att mötas av ett team fullt av talanger och personligheter som varje dag tar de extra stegen för att leverera gästupplevelser utöver det vanliga. Vår ambition är att ha de mest engagerade och kompetenta medarbetarna i branschen. Är du en av dem? Just nu söker vi en driftig, professionellt skicklig Kock. En stark ledare med öga för kvalitet och erfarenheter. Du kommer att ingå i hotellets ledningsgrupp, och rapportera till General Manager. Som Executive Chef ansvarar du för drift och kvalitet i kökets produktion samt ansvarig för avdelningens medarbetare. Tjänsten har personalansvar för: • Sous Chefs • Kockar • Diskare I tjänsten ingår bland annat följande arbets- och ansvarsområden: • Att leda den dagliga driften av hotellets livsmedelsproduktion, samt operativt arbete på avdelningen. • Samarbeta med övrig ledning, kollegor och medarbetare för att fokusera på goda och oförglömliga gästupplevelser. • Analysera avdelningens prestationsutveckling, och utarbeta proaktivt aktivitetsplaner. • Uppdatera kontinuerligt menyer enligt gällande riktlinjer för lunch, bankett och A La Carte. • Se till att alla anställda på avdelningen är uppdaterade om hotellets brand- och säkerhetsrutiner, hygienrutiner och andra relevanta tillämpliga lagar, förordningar och regler. • Samordna och informera avdelningens personal om tider, prioriteringar och menyer för olika aktiviteter och evenemang. • Personalansvar som bland annat innebär att upprätta tjänstgöringslistor, följa gällande lagar och regler gällande arbetstid, arbetsmiljö och sjukfrånvaro. • Se till att kökets medarbetare utvecklas professionellt och professionellt. • Rekrytering av personal enligt företagets policy • Ansvar för framskrivningar, aktuella KPI:er och lönsamhet. • Prissätta och säkerställa rätt portionsstorlek på produkter för att uppnå en hög och stabil lönsamhet. • Se till att alla köp är i enlighet med inköpspolicyn. • Ta fram menyer, samt vara lyhörd och proaktiv i förhållande till kundernas önskemål. • Varuräkning enligt hotellets och kedjans policy • Duty tjänstgöring enligt dutyschema • Rapporterar till f&b manager Vid anställning presenteras fullständig befattningsbeskrivning med mandat och förväntningar. Lön: Enligt överrenskommelse Anställningsform: 100% anställning Arbetstider: Varierande, dagtid, kvällar & helger. Tillträde: Enligt överenskommelse Verkar detta vara en perfekt match för dig? Skicka din ansökan idag. Vad väntar du på?! Rekrytering sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag går ut.
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (58 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se