Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Elkonsult till Tekab

Sista ansökningsdag
05 november 2024 (58 dagar kvar)
Publiceringsdatum
06 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du bakgrund inom el och erfarenhet av AutoCAD? Är du en person som skulle trivas på ett mindre familjärt bolag med god sammanhållning och hög kompetens? Nu finns möjligheten att utvecklas hos Tekab inom konstruktion, El, Tele & Styr-anläggningar i fastigheter!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Tekab.

Om företaget

Teknikkonsulterna i Sundsvall AB, Tekab, är ett konsultbolag som arbetar med el, tele och fastighetsautomation. De har varit verksamma sedan 2011 och består idag av 12 medarbetare som har lång erfarenhet inom elkonstruktion, elinstallation, styr och reglersystem, kalkyler m.m. Numera ingår Tekab i samverkansplattformen inom Xpartners Samhällsbyggnad AB.

Med hjälp av den senaste tekniken tar de fram kreativa, uppfinningsrika, kostnadseffektiva och miljöriktiga lösningar anpassade efter kunds enskilda önskemål. Vad som även kännetecknar Tekab är deras på fokus på miljötänkande, energiförbrukning, korta beslutsvägar och leveranssäkerhet vilket deras uppdragsgivare också ställer höga krav på. Med detta som grundstenar strävar de alltid efter att ta fram den bästa lösningen, anpassade till funktion och verksamhet för sina uppdragsgivare.

Arbetsuppgifter

I rollen som elkonsult arbetar du i projektform, där du samarbetar nära med beställare, entreprenörer och fastighetsägare som ofta är dina kunder. Din roll är central genom hela projektet, från den inledande ritningen till den slutliga specifikationen. Du ansvarar för att projektera elhandlingar och dokumentera tekniska beskrivningar, vilket säkerställer att alla aspekter av projektet uppfyller både kundens och lagens krav.

Ritningsunderlaget skapar du huvudsakligen i AutoCAD MEP, där elritningarna anpassas efter uppdragsgivarens specifika behov. Denna process kräver en noggrann dialog med kunden och beställaren, liksom med andra externa parter som är involverade i projektet, för att säkerställa att alla krav och önskemål tillgodoses.

Tjänsten kan även innebära resor, även om större delen av ditt arbete utförs på plats tillsammans med dina kollegor. Genom att vara närvarande i projektens alla faser bidrar du till att skapa hållbara och effektiva lösningar, samtidigt som du utvecklar starka relationer med både kunder och samarbetspartners.

* Projektering i AutoCAD Mep med elapplikation MagiCAD
* Skriva tekniska beskrivningar
* Kontakt med uppdragsgivare, kollegor och andra externa parter

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Relevant utbildningsbakgrund inom el, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
* Erfarenhet av projektering
* Erfaren inom tekniska beskrivningar och/eller annan kompetens inom branschen är meriterande
* Svenska och engelska i tal och skrift

I rollen som projektör värdesätter du ett gott samarbete med andra och har en stark kommunikativ förmåga. Du har daglig kontakt med kunder och anpassar dig flexibelt till arbetsuppgifter och arbetsmetoder. Du strävar efter att leverera genom att aktivt erbjuda rådgivning i kundkontakter. Du är en person som välkomnar förändringar och ser möjligheter, med en tydlig ambition att hitta effektiva lösningar. Du är också noggrann och strukturerad i ditt arbete, med ett starkt fokus på kvalitet. Under rekryteringsprocessen kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper.

Övrig information

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Sundsvall
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 november 2024 (58 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.