Hoppa till innehåll
Berners Person och Transportbilar logotyp

Billackerare till Berners i Sundsvall

Publiceringsdatum
21 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Patrik Hagemo
Telefon
Ansök nu
Det är stor efterfrågan på våra tjänster och vi behöver en ny kollega till vår billackering i Sundsvall! Vi erbjuder ett utvecklande jobb där du på sikt kommer att bli del av ett nytt och modernt skadecenter när vi flyttar in i nya lokaler efter sommaren!



Tjänsten som billackerare


Som lackerare kommer du att arbeta med förberedelse för lackering, slipning, lackering, efterjustering och plastreparationer. Du kommer att ingå i ett team som har ett tätt samarbete i hela arbetsprocessen och levererar med hög kvalitet.

Om teamet på lackverkstaden
Lackverkstaden arbetar tätt tillsammans med skadeverkstaden i ett helt nytt skadecenter - Norrlands största och modernaste i sitt slag med lokaler helt anpassade efter skadeprocessen. Du kommer att arbeta i en arbetsmiljö där du har tillgång till bra material, ventilation, belysning och utför lackering i lackboxar.

Läs mer om vårt nya skadecenter här.

Vi söker dig som...
  • Har erfarenhet och/eller utbildning inom billackering
  • Är händig och har känsla för vad ett gott hantverk är
Som person kan du arbeta självgående, strukturerat och är noggrann samtidigt som du klarar tidsfrister med bibehållen kvalitet. Du har en positiv attityd och ser till helheten och värdesätter samarbetet i teamet. Du har också lätt för att ta till dig information och följa rutiner och processer för att alltid kunna leverera en hög kvalitet på dina lackarbeten. Arbetsbelastningen kan ibland vara hög så det är viktigt att du kan hantera tidspressade situationer.

Vi på Berners erbjuder


Det finns många utvecklingsmöjligheter inom Berners och vi vill att du ska växa med oss! Förutom kontinuerliga utbildningar genom Volkswagen group så får du chansen att utveckla dig och dina kunskaper tillsammans med erfarna kollegor.

Vi erbjuder en arbetsplats med en stark kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Glädje, respekt, ansvar, positivitet och engagemang.

Förmåner
  • Månadslön enligt kollektivavtal och bonus på avdelningsnivå
  • Kollektivavtalsenlig pension och försäkringar
  • Friskvårdsbidrag och tillgång till Feelgood plus
  • Möjlighet att ansöka om utbildningsstipendium och sponsring av aktiviteter till hemmavarande barns förening
  • Personalrabatt på reservdelar, verkstadstjänster, bilvård och bilköp
  • Möjlighet att leasa förmånscykel via Epassi BIKE
  • Rabatter på boende i Skistars anläggningar
Arbetstider: 07.00-16.00
Ansökan:
Ansökan är öppen till 9/6. Vi jobbar löpande med urval och intervjuer så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, välkommen med din ansökan!
Vi genomför bakgrundskontroll på slutkandidaterna.
Berners Person och Transportbilar logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 juni 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Berners Person och Transportbilar AB är en av Sveriges större återförsäljare inom Volkswagen Group. Vi har fullserviceanläggningar med moderna verkstäder, reservdelsbutiker, däck och bilvård, samt försäljning av nya och begagnade personbilar och transportbilar.
I vår produktportfölj finner ni varumärken som Audi, Skoda, VW, Seat och VW Transportbilar. För oss är värdegrundsarbete viktigt och vi jobbar aktivt för nöjda medarbetare och kunder.

Våra anläggningar finns i Östersund, Sundsvall, Härnösand, Sollefteå, Sveg och Åre