Hoppa till innehåll

Vi söker personlig assistent till en man i centrala Sundsvall.

Publiceringsdatum
13 juli 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Amandas Omsorg är assistansbolaget som arbetar nära kunder och assistenter. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Vi finns alltid där för våra kunder och har kontor på Östermalmstorg i Stockholm.


Om tjänsten

Vi söker dig som vill arbeta deltid hos en kund som har MS och är boende centralt i Sundsvall. Kunden är förlamad i kroppen och kan inte använda ben eller armar och behöver hjälp med det mesta såsom personlig hygien, klädsel, förflyttning, mat- och matlagning samt dusch. Kunden är social och har tidigare levt ett aktivt liv. Tjänsten innebär även att man tar hand om kundens hem med allt vad det innebär. Kunden tycker om att prata, se på tv. Fördel är om du delar kundens intressen såsom idrott, konst och antikviteter samt att du har digital kompetens i telefoni och dator.

Möjlighet till parkeringsplats finns om du åker bil till arbetet.

Vem söker vi?

Du får gärna ha tidigare erfarenhet av att jobba som personlig assistent. Vi önskar att du som söker tjänst skall ha social kompetens, ansvarskänsla och gärna skin på näsan. Du är trygg, lugn och lyhörd för kundens behov. Du har god fysik och balans i livet.


Vi fäster stor vikt vid dina egenskaper, personlighet och tidigare erfarenheter.

I tjänsten ingår dokumentation så det är viktigt att kunna formulera sig väl på svenska samt att använda dator för daglig rapportering.

Det är meriterande om du kan köra elrullstol och tidigare erfarenhet av att utföra personlig omvårdnad.


Du skall kunna arbeta varierande arbetstider. Vi gör urval utifrån kundens önskemål och behov så det personliga brevet och erfarenheter är avgörande om du kallas till intervju. Arbetstiderna är förlagda dygnet runt med vaken natt samt jour vissa tider under dagtid. Vi önskar att du som söker tjänst skall ha stor social kompetens och ansvarskänsla. Du är trygg, lugn och lyhörd för kundens behov. Du har god fysik och balans i livet.


Du skall kunna arbeta varierande arbetstider. Vi gör urval utifrån kundens önskemål och behov så det personliga brevet och erfarenheter är avgörande om du kallas till intervju.


Intervjuer kommer att ske löpande och tanken är att tjänsten kommer att börja med introduktion i juli och att arbeta pass på schema från augusti. Du som anställs kommer att få en fast schemarad och även vara behjälplig att kunna hoppa in vid sjukdom och annan ledighet.


Skicka din ansökan samt eventuella frågor kring tjänsten tas emot till oss via e-post info@amandasomsorg.se ange Sundsvall i ämnesraden.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
12 augusti 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se