Hoppa till innehåll

Tandsköterska

Publiceringsdatum
10 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vem är vi?

Dermadent är en ny startad tandläkarpraktik i centrala Sundbyberg. Kliniken har fem behandlingsrum men vi börjar utrusta två. Vi kommer ha fokus främst på kvalitet och vi skall erbjuda bästa möjliga tandvård. Vi kommer utföra alla slags behandlingar bl.a. allmän tandvård, estetiskbehandling, implantat och akuttandvård. Vi planerar på sikt att kunna ta emot remisser i de flesta specialiteter inom tandvården och vi börjar direkt med kirurgi.

Vi har också planer på sikt att öppna dermatologidelen och skönhetskliniken i närheten av vår klinik. Arbetet hos oss kommer vara omväxlande och består av olika uppgifter. Du kan jobba heltid eller deltid.

Vem söker vi?

Vi söker en tandsköterska som har intresse för kirurgi, engagerad, nyfiken och har intresse av att vidareutbilda och utveckla sig. Här kommer du vara med och bygga kliniken från grunden.

Vi söker dig som är positiv, utåtriktad, noggrann, strukturerad har en god samarbetsförmåga och ett gott bemötande. Vi söker dig som älskar service och kvalitet, precis som vi gör. Du är dessutom entusiastisk, social och ödmjuk i din framförhållning. För oss är inte erfarenhet det viktigaste utan din inställning att vilja växa, lära och utvecklas med oss. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi ser det som en fördel om du:

  • Har en god datavana
  • Behärskar flytande svenska i tal och skrift
  • Har utbildning som tandsköterska


Vill du bli vårt ansikte utåt? Du är välkommen att skicka din ansökan till info@dermadent.se

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 juli 2024 (43 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se