Hoppa till innehåll

Extrajobb - inventera i välkänd klädbutik i Strömstad

Sista ansökningsdag
14 oktober 2024 (32 dagar kvar)
Publiceringsdatum
11 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Storesupport är en del av Job&Talent. När du klickar på "Ansök här" kommer du att dirigeras vidare till Storesupport.

Arbetsuppgifter

Vi söker medarbetare för en inventering till en välkänd klädbutik. Om du är noggrann, strukturerad och har ett öga för detaljer är detta uppdraget för dig. I rollen kommer du att ingå i ett team som gemensamt ansvarar för att inventera alla artiklar i butikens sortiment.

Personliga egenskaper/kvalifikationer

Vi letar efter dig som är organiserad och effektivt arbetar på ett systematiskt sätt. Du trivs med att arbeta självständigt och inventerar på ett strukturerat sätt. Erfarenhet av större inventeringar är en fördel, men är inte ett krav.

Arbetstider

Tid: 06:00-10:00

Plats: Strömstad

Datum: 23 och 30 oktober

Detta är ett uppdrag under två dagar med eventuella möjligheter till fler uppdrag hos oss framöver.

Om oss

Storesupport är en del av Job&Talent, en av de snabbast växande aktörerna inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika. Job&Talent erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige sysselsätter vi årligen 10 000 medarbetare och omsätter 1,8 miljarder kronor.

Ansökan

Vi kan tyvärr inte hantera ansökningar via mejl, vänligen sök via vårt ansökningsformulär nedan. Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att aktuella kandidater inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

Är du intresserad?

Urval och intervjuer sker löpande så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Har du några frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen? Då är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se