Hoppa till innehåll

Operativ Chef till Ekenäs Havshotell på Koster

Sista ansökningsdag
02 november 2024 (51 dagar kvar)
Publiceringsdatum
06 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Operativ Chef till Ekenäs Havshotell på Koster

Kosteröarna är Sveriges västligaste bebodda öar och en av Sveriges absolut solsäkraste platser. På Koster kan du uppleva en rik och varierad natur – från ljunghedar och vidsträckta klapperstensfält på Nordkoster till Sydkosters lummigare landskap med lövskog, blomsterrika torrängar och inbjudande stränder. Det som gör Koster unikt är den slående närheten till Sveriges enda marina nationalpark, Kosterhavets nationalpark. Nationalparken huserar hela 12 000 arter.

Nu söker vi en chef med ansvar för driften och det operativa arbetet på plats på Ekenäs Havshotell

Hotellet är beläget på Sydkoster och har drygt 200 sängplatser. Anläggningen har konferensmöjligheter, restaurang med tillhörande bar och en stor terrass med fantastisk utsikt över kosterhavet.

Ekenäs Havshotell är öppet från påsk till jul och beläggningen varierar under säsongen. Under sommaren har Koster gott om besökare och semesterfirare. Under vår och höst är fokus på grupper, företag, bröllop och privata arrangemang.

Vår ambition är att genom att arbeta tillsammans – med våra gäster, medarbetare och samhällspartners – fortsätta att bygga Koster som den unika destination det är. En destination som vi alla är stolta över där vi fortsätter att skapa stora härliga upplevelser för våra gäster.

Vi söker nu en modern ledare med ett utvecklande ledarskap, som i nära samarbete med VD och ledningsgrupp- och tillsammans med sitt team, jobbar för att maximera helhetsupplevelsen. Som chef har du det övergripande ansvaret för bolagets operativa arbete. Både internt och externt, i samverkan med övriga aktörer.

Som operativ chef vill du leda och driva Ekenäs hotell-, konferens- och restaurangverksamhet framåt. Du är ansvarig för hela verksamheten med fokus på försäljning, resultat, långsiktig utveckling och strategisk planering samtidigt som du är operativt närvarande i den dagliga driften. Du är en ledare som naturligt motiverar, engagerar och coachar dina medarbetare men som också är beredd att ge stöd och även konfrontera vid behov.

Din profil

Vi söker dig som har operativ erfarenhet av att leda medarbetare inom hotell- konferens- och restaurangdrift och du har stor kunskap inom mat och dryck. Du är prestigelös och du har ett stort engagemang i det du gör. Du skapar delaktighet bland personalen och har lätt för att motivera dina medarbetare att nå gemensamma mål.

Du har ett kommersiellt tänk och är van vid att skapa försäljningsstrategier, se intäktsmöjligheter och kan omvandla utbud till attraktiva erbjudanden. Du är självgående, resultatorienterad och har en känsla för att hitta affärer. Du har tidigare haft eget budget- och resultatansvar.

· Tjänsten är på 100%

· Tjänsten är förlagd på dagar, kvällar och helger

· Lön efter överenskommelse

· Boende finns

ANSÖKAN

Välkommen med din ansökan. Urval sker löpande. Tillträdesdatum enligt överenskommelse. För mer information, kontakta VD Fredrik Öhgren:

fredrik@ekenashavshotell.se

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
02 november 2024 (51 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se