Hoppa till innehåll

Brytpersonal Näsinge

Sista ansökningsdag
30 september 2024 (18 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi Brytpersonal till blockstenstäkten i Näsinge. Som Brytpersonal blir du en viktig del i vårt arbete med förädling av granit. Arbetet innebär att du i vår blockstenstäkt lär dig ett hantverk som innefattar vajersågning, kilning och losstagning av berg för vidare förädling till någon av våra produktionsenheter. Du kommer att ingå i ett arbetslag på ca 2-3 personer som gemensamt löser arbetsuppgiften. Du ansöker på www.randstad.se, innan den 2024-09-30 Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Petter Digneus på petter.digneus@randstad.se. För Randstad är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Den här anställningen är som konsult med mycket goda möjligheter till anställnings hos kund efter inhyrningsperioden.


att vara konsult 

Randstad Operational är karriärpartnern som hjälper dig att säkra ett jobb som kompletterar din kompetens, främjar god balans mellan jobb och fritid och bidrar till dina mål. Som konsult hos Randstad Operational är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra många spännande kunder. Du får konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Med oss som karriärpartner får du tillgång till en mängd olika karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och bygga ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som bryr sig om dig, ditt arbetsliv och ditt välmående, och erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden

Arbetet med att bryta berg är ett hantverk. Bergets riktningar och egenskaper är några av de moment som är svårast och tar längst tid att lära sig. Att borra kilsömmar för att losshålla berget och hål för att kunna utföra vajersågning är en del av vardagen. Att kila upp det losshållna berget i mindre och hanterbara bitar är också en del av det dagliga arbetet lika så att forsla bort de material som inte går att förädla. Att ta hand om sin utrustning och sköta det dagliga underhållet ser vi som en del i arbetet. Arbetet bedrivs utomhus, året runt och är fysiskt krävande.

Kvalifikationer

Som Brytpersonal på Bohusgranit arbetar du i brottet både enskilt och tillsammans med ditt team, där samarbete och kommunikation är framgångsfaktorer för att lyckas med arbetsuppgiften. Du har en god kommunikativ förmåga. Du har en positiv inställning, är initiativtagande i ditt arbete samt noggrann med tider och säkerhet. Eftersom vi jobbar i arbetslag är dina personliga egenskaper viktiga för att bidra till gruppens goda stämning och resultat. Körkort är ett krav för tjänsten och vi ser gärna att du har gymnasiekompetens. Att bidra till en säker arbetsplats och vara med på Risk och konsekvensanalyser ser vi som en viktig del av vardagen. Truck/Hjullastarkort och truckvana är meriterande men inget krav. Vi söker dig som trivs att arbeta med kroppen och har vana av att arbeta utomhus oavsett väder. Tidigare erfarenheter så som ställningsbyggare, grovarbetare, bergsprängare eller borrningsarbetare är meriterande.

Om företaget

Benders Sverige AB

Bohusgranit är ett företag i Benderskoncernen som bryter och producerar naturstensprodukter. I bolaget arbetar ca 75 personer som bryter och förädlar produkter från kantsten, gatsten och murar till unika konstverk.
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se