Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
26 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om Överumans Fisk

Överumans fisk AB grundades 1995 och är idag ett av de större bolagen i Sverige som ägnar sig åt att föda upp och slakta svensk regnbåge. Verksamheten producerar även rom för konsumtion. Idag ingår Överumans Fisk AB i Vattudalens fisk AB koncernen.

Vår vision är att ligga i framkant och ha ett så väl utvecklat miljöarbete som möjligt. Bolaget lägger också stor vikt på att deras varor ska vara miljövänliga och närproducerade. Överumans Fisk består av fem anläggningar där två är landbaserade som är placerade i Jämtlands län och tre sjöbaserade samt ett slakteri där samtliga är belägna i Västerbottens län.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en medarbetare till fiskodlingen i Storuman som känner för att arbeta ute i det fria med t.ex fiskhälsa, utfodringar, laga nät och även slakt.

Vem är du

Vi tror att du gillar att arbeta ute i det fria och har ett intresse för fiskodling / fiskuppfödning i det stora. En merit är om du tidigare arbetat med djur samt att du har utbildning i godshantering. Arbetet utförs alltid på sjön i båt eller arbetsplattform så du måste vara simkunnig samt gilla att vara ute på vatten.

Anställningen är en tillsvidareanställning och vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Arbetsfrågor

Frågor om tjänsten kontaktar ni HR Örjan Hedman 073-723 91 38 orjan.hedman@vattufisk.se

Eller Platschef Pauli Rajajoki 070-268 80 78 pauli@overumans.se

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
26 juli 2024 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se