Hoppa till innehåll
Sista ansökningsdag
13 september 2024 (4 dagar kvar)
Publiceringsdatum
06 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en serviceinriktad lagspelare? I så fall kan vi erbjuda dig ett roligt arbete i en spännande miljö där ingen dag är den andra lik, med stor variation på arbetsuppgifterna. På våra stationer är det ofta ett högt tempo där du och dina kollegor tar hand om våra kunder och deras önskemål. 

Nu söker vi en biträdande säljchef till OKQ8 Storuman. Tjänsten erbjuder en spännande möjlighet att utveckla både dig själv och teamet, med fokus på kundnöjdhet och samarbete. Kanske är det dig vi söker?

 

Dina arbetsuppgifter hos oss

På våra stationer erbjuder vi en spännande arbetsplats, med rolig atmosfär och härliga kollegor. Här arbetar människor i alla åldrar med olika bakgrund. Vi tror på utveckling av oss själva och jobbar tillsammans som ett team för att nå uppsatta mål. Hos oss har du möjlighet att bli en framgångsrik säljare som har roligt på arbetet.

I rollen som biträdande säljchef kommer du att vara ett stöd för säljchefen och träda in i dennes ställe vid behov. Det innebär att motivera, coacha och stötta personalen, administrativa uppgifter, men även kassa- och butiksarbete. Tjänsten är tillsvidare på 85% med tillträde enligt överenskommelse. 

Du kommer att bland annat: 

  • Ansvara för försäljningsmål och aktivt delta i att driva kampanjer och aktiviteter
  • Säkerställa ett högt kundbemötande och service genom att vägleda och inspirera teamet
  • Stötta säjchefen i ledningen av butikens drift och personal
  • Arbeta operativt med allt från kassaarbete till varuplock och livsmedelshantering
  • Bidra till att upprätthålla en trygg och säker arbetsmiljö 

Som Biträdande säljchef arbetar du skifttjänstgöring. Stationen har öppet vardagar mellan klockan 06:00 - 21:00 och helger mellan klockan 08:00 - 21:00.

 

Vem är du?

Vi söker dig som är en positiv person som gillar att träffa nya människor. Du tycker om att arbeta i högt tempo och ser fram emot att vara en del av ett sammansvetsat team som tillsammans löser det arbetsdagen har att bjuda på. Som säljare på en OKQ8-station är du företagets yttersta representant och vi förväntar oss att du ser varje kundmöte som en början på en långvarig relation. För att lyckas i rollen ser vi att du har erfarenhet av:

  • Försäljning och kundservice, gärna från butiksmiljö eller annan liknande verksamhet
  • Livsmedelshantering är meriterande, liksom lokalkännedom om Västerbotten
  • Ledarskap, antingen från arbetslivet eller ideella sammanhang, där du visat prov på god förmåga att motivera och utveckla andra
  • B-körkort

 

Om OK Västerbotten

OK Västerbotten är en lokal förening som underlättar för människor i rörelse och verkar för ett hållbart och levande län. Vi ägs av våra medlemmar och drivs på demokratisk grund. Vi är idag över 95 000 medlemmar och driver 36 drivmedelsstationer runt om i Västerbotten, där 21 är bemannade. Samtliga stationer arbetar under varumärket OKQ8. Vi är ett lokalt, nytänkande och hållbart alternativ – för dig och oss, för samhället och miljön. OK Västerbotten arbetar för att vara en jämställd arbetsplats med medarbetare som trivs och utvecklas och där olikheter uppmuntras. Vi vill vara ett företag som speglar samhället, med en inkluderande kultur som hjälper till att minska utanförskap och bidrar till mångfald. 

 

Vi erbjuder dig...

att arbeta på ett företag som är under ständig utveckling med nya utmaningar! Hos oss får du möjlighet att vara med och påverka, vara involverad i beslut och en fantastisk möjlighet att utvecklas! 

  • Tjänstepension & friskvårdsbidrag 
  • Möjlighet till ersättning vid föräldraledighet 
  • Personalrabatt på våra stationer 
  • Varierande arbete som gör skillnad - Varje dag på din station bjuder på omväxlande arbetsuppgifter och erfarenheter. Du är inte bara proffs på service och en problemlösare, du förbereder och serverar mat och hjälper till med enklare bilvård vilket ger dig en bredd av kompetenser. Under arbetsdagarna varvas högt tempo med lugnare stunder. 
  • Spännande möten med människor - Stationsmedarbetare är ett socialt yrke där du träffar nya människor varje dag. Genom dina mångsidiga kunskaper inom våra produkter och tjänster underlättar du kundernas vardag i stort som smått. Och genom vänlig service och professionell attityd gör du stor skillnad för våra kunders upplevelse av OKQ8. 
  • Team som skapar framgång - Tillsammans med dina kollegor är du en del av det kompetenta team som möter våra kunder varje dag. Med hög arbetsmoral som innebär att vara proaktiv, hugga i där det behövs och göra det lilla extra skapar ni gemensamt stationens framgång – och har roligt under tiden. Hos oss är det inte ovanligt att medarbetare blir vänner för livet. 
  • Utveckling och karriär - När vi anställer medarbetare investerar vi även i dig som person. Din bakgrund är inte det viktigaste – däremot din inställning och vilja att göra ett bra arbete. För dig som vill ta ytterligare ett steg i karriären erbjuder vi fina möjligheter. Genom arbetets alla utmaningar utvecklas du inte bara i ditt arbete – utan även som människa. 

 

Vad händer när du har sökt tjänsten?

I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup och du visar intresse för tjänsten via www.onepartnergroup.se/umea. För frågor och liknande är du välkommen att ta kontakt med Andreas Lindqvist på andreas.lindqvist@onepartnergroup.se, eller Linnéa Karlsson på linnea.karlsson@onepartnergroup.se.

I denna process jobbar vi med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. När du har visat ditt intresse matchar vi din ansökan med tjänsten och vi kontaktar dig via mail eller telefon för återkoppling. I processen kommer sedan urval genom intervjuer, tester, referenstagning och bakgrundskontroll ingå för de kandidater som utifrån matchning med tjänstens kravprofil går vidare till kommande steg. Testerna är ett verktyg för att kunna säkerställa ett kompetensbaserat urval samt för att bidra till mångfald, jämlikhet, objektivitet samt en fördomsfri rekryteringsprocess. För oss är det viktigt att ta del av din upplevelse när du har sökt en tjänst hos oss. Därför skickar vi ut en kort enkät när du har sökt tjänsten och när processen är avslutad.

Gällande ansökan så sker det via annonsen på OnePartnerGroups hemsida, vi hanterar inte ansökningar via mail på grund av GDPR.

OK Västerbotten Ekonomisk Förening logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 september 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.