Hoppa till innehåll

Lokalvårdare till Hemavans Fjällcenter

Publiceringsdatum
06 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Nu söker vi på Hemavans Fjällcenter personal inför sommarsäsongen 2024.

Nu söker vi på Hemavans Fjällcenter kollegor inför sommarsäsongen 24. Vill du få möjligheten att både arbeta i och uppleva vår fantastiska natur i ett av Sveriges vackraste fjällområden, kanske är det just Dig vi söker?

Inför den kommande sommaren söker vi dig som vill bli en del av vårt lokalvårdarteam.

Du blir en del av teamet ute på anläggningen som jobbar med att ta hand om alla hotell och vandrarhemsrum. Hemavans Fjällcenter har även stugförmedling och vi förmedlar ca 150 stugor åt privatpersoner. Vissa dagar så är vi även ute och ser till att dessa blir omhändertagna och redo för nästa gäst. Vi ställer krav på att du som söker har B- körkort.

Kort om Hemavan, norra Sveriges största skidort som ligger mitt i riktiga fjällen i Lappland/Västerbotten. Dessutom är vi bara ett stenkast från Norge. Här finns det aktiviteter för alla vinterälskare. Skidåkning för både stora och små men även för de som söker mer extrema utmaningar. Längdskidåkning både för motion och turåkning. Skoterkörning i vår fantastiska natur både för familjen, livsnjutaren och proffsen. Dessutom har vi vår flygplats centralt vilket gör att vi är en av de mest centrala skidanläggningar i hela Sverige med bara 10 minuters gång från flyget till skidliften.

Vi kan erbjuda Säsongsanställning för sommaren, där arbetsperioden beslutas enligt överenskommelse I slutet på juni början på juli.

Just nu har vi 1 tjänster lediga.

Tjänsten är 75%

Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter av hotell yrket.

Krav för tjänsten är B-körkort.

Placeringsort Hemavan.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
29 juli 2024 (41 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se