Hoppa till innehåll
Vindex AB logotyp

Serviceinriktad Payroll Specialist

Publiceringsdatum
03 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du i början av din karriär inom lön och redo för nya utmaningar? Vi på Vindex är just nu på jakt efter en Junior Payroll Specialist till vår kund. I rollen kommer du erbjudas ett varierande arbete där du ansvarar för löneprocessen till bolagets kunder. Rekryteringsprocessen hanteras i sin helhet av oss på Vindex, medan anställning erbjuds direkt hos kund.

Placering: Centrala Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Ansvarig för löneprocessen
  • Rapportering och uppföljning till kunder
  • Effektivisering av processer och rutiner
  • Kontaktperson till myndigheter
  • Hantera utlägg och övriga förmåner
  • Säkerställa att nuvarande lagar och regler inom lön efterföljs
Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som har en relevant eftergymnasial utbildning och minst ett års arbetslivserfarenhet inom lön. Vi tror att du har goda systemkunskaper och har tidigare arbetat i ett eller flera lönesystem, samt har goda kunskaper i Excel. Du kommunicerar även flytande på svenska och engelska, i tal och skrift.

Som person söker vi dig som är driven och trivs i en roll med varierande arbetsuppgifter. Du är strukturerad i ditt arbete och har lätt för att identifiera förbättringsmöjligheter. Till sist tror vi att du är kommunikativ och brinner för att ge bra service!

Sök rollen idag!

Kan denna roll vara något för dig? Vid intresse, skicka gärna ditt CV i Word-format till oss på Vindex och ange referensnummer MNLÖN2617. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Melina Nilsson (melina.nilsson@vindex.se, 076-209 99 20) vid fler frågor kring rollen.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Om Vindex

Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som Payroll Specialist? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Vindex AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 augusti 2024 (39 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren