Hoppa till innehåll
TNG Tech logotyp

Konsulter inom elkraft till TNG Tech i Stockholm

Sista ansökningsdag
06 oktober 2024 (27 dagar kvar)
Publiceringsdatum
06 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en erfaren elkraftsingenjör eller projektledare inom kraftförsörjning och redo för nya spännande uppdrag?

Vi på TNG Tech söker drivna konsulter till vårt växande nätverk i Stockholm! Här får du chansen att bli en viktig del av framtidens hållbara energilösningar. Som konsult hos oss får du arbeta med varierande och utmanande projekt inom elkraft hos några av Sveriges mest framstående företag. Du använder din expertis inom kraftförsörjning och energidistribution

Som konsult på TNG Tech får du möjlighet att arbeta med varierande och utmanande projekt inom elkraft hos olika ledande företag. Du bidrar med din expertis inom kraftförsörjning och har friheten att välja uppdrag som passar dig. Har du erfarenhet inom elkraft och är redo för nya möjligheter som konsult? Välkommen med din ansökan.

Ditt anställningserbjudande

Som konsult ges du möjligheten att arbeta med flera olika bolag och branscher, vilket gör rollen som konsult varierande och omväxlande! I vilken omfattning du vill jobba väljer du själv eftersom du som konsult tackar ja till de uppdrag som du vill ha. Som konsult arbetar du mycket under eget ansvar och utmaningar i en fri roll.

Med din expertis som konsult kliver du in i ett läge som ofta är kritiskt och du behöver snabbt sätta dig in i arbetsuppgifter. Det kommer perioder som är mer intensiva och under andra perioder är det lugnare. Tempoväxlingar som helt enkelt gör arbetet som konsult både utvecklande och omväxlande!

Dina arbetsuppgifter

Som konsult kan uppdragen variera - du kan till exempel ta på dig en chefsroll, arbeta som specialist eller ha en mer operativ funktion. Arbetsuppgifter kan exempelvis inkludera:
  • Projektledning och koordinering: Leda och samordna projekt relaterade till elkraftssystem, inklusive planering, genomförande och uppföljning av projekt inom kraftgenerering, överföring eller distribution.
  • Teknisk analys och design: Utveckla och optimera elkraftsystem genom teknisk analys, systemdesign och implementering av lösningar för att förbättra effektiviteten och säkerheten i kraftanläggningar.
  • Systemövervakning och felsökning: Övervaka drift och prestanda av elkraftsystem, identifiera och åtgärda tekniska problem eller driftstörningar för att säkerställa en stabil och tillförlitlig kraftförsörjning.
  • Utveckling och implementering av säkerhetsstrategier: Utveckla och implementera skydds- och säkerhetsstrategier för att skydda kraftsystem och anläggningar från risker och säkerställa regelefterlevnad.
  • Konsultation och rådgivning: Ge expertstöd och rådgivning till kunder och interna team inom områden som elkraftsystem, tekniska lösningar och strategier för att möta framtida energibehov och utmaningar.
Värt att veta

Som konsult inom elkraft kommer få du möjligheten att snabbt tillämpa din erfarenhet i olika uppdrag och verksamheter. Du kan ha expertis inom antingen operativa eller strategiska områden, eller både och. Du har kunskap inom elkraftsystem och erfarenhet av att lösa tekniska utmaningar, samt att leda projekt eller bidra som specialist. Du uppskattar att bygga ditt professionella nätverk och använda det för att öppna upp nya karriärmöjligheter.

Om du agerar som underkonsult är det viktigt att du har F-skattsedel och giltiga försäkringar.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en relevant examen och erfarenhet inom elkraft och kraftförsörjning. Du är trygg inom ditt kompetensområde och vill ständigt utveckla både dig själv och de tekniska lösningar du arbetar med. Du har förmågan att se helhetsperspektivet och drivs av att optimera elkraftssystem och säkerställa effektiv och hållbar energiöverföring.

Som person är du kommunikativ, relationsskapande och har ett stort intresse för att leverera högkvalitativa resultat. Vidare är du utvecklings- och resultatorienterad och trivs med att arbeta i en dynamisk och tekniskt avancerad miljö.

Eftersom många av våra kunder är internationella, söker vi dig som behärskar svenska och engelska flytande, både i tal och skrift.

Intresserad?

TNG Tech, som är en del av TNG, är specialister på fördomsfri rekrytering med fakta, vetenskap och metod i fokus. TNG Tech rekryterar och hyr ut ingenjörer och tekniker för morgondagens utmaningar. Vi rekryterar fördomsfritt med fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi är en del av TNG, och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Med TNG Tech har du möjlighet att jobba som konsult och prova på nya branscher och utvecklas inom din profession. Vi på TNG Tech har en stor efterfrågan på konsult- och interimslösningar för både längre och kortare uppdrag.
TNG Tech logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 oktober 2024 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech