Hoppa till innehåll
The Infinity Company logotyp

The Infinity Company - Account Manager

Ansök nu
Med teamwork, kämpaglöd och tydliga mål är vi vana vid att hitta våra kunders nästa lagspelare. Nu är det dags att hitta en ny lagkamrat till oss själva - och söker därför dig som vill bli en del i ett gäng engagerade medarbetare som brinner för att utveckla andra bolag genom rekrytering och konsulttjänster. Rätt person på rätt plats, helt enkelt.


Arbetsbeskrivning

Som Account Manager inom rekrytering och konsulttjänster på Infinity ansvarar du för att bygga och upprätthålla långsiktiga relationer med nya och befintliga kunder, inklusive ditt redan upparbetade nätverk. Din huvudsakliga uppgift är att identifiera affärsmöjligheter och på ett engagerat sätt vinna förtroendet hos våra uppdragsgivare. Som rådgivare till våra kunder förstår du deras affärsutmaningar och förhandlar fram och erbjuder lösningar som passar deras behov - behov de kanske inte ens visste att de hade. På Infinity lägger vi stort värde vid att presentera rätt kandidater för rätt kunder och vi matchar med omsorg för att säkerställa att leveransen blir långsiktigt hållbar. Vi följer upp tidigare rekryteringar för att uppnå och bibehålla en hög kundnöjdhet. Eftersom vi är ett litet bolag där alla hjälps åt blir du högst delaktig i beslut och gemensamma vägval framåt.

Din profil
För att trivas i tjänsten krävs att du är social, affärsmässig och har en stark motor. Du ser möjligheter snarare än utmaningar och du räds inte att bryta ny mark. Vi tror att du har ett par års säljerfarenhet från liknande branscher, har du sålt rekryterings- och konsulttjänster är det starkt meriterande. Du gillar att jobba mot uppsatta mål och hittar gärna innovativa vägar för att ta dig dit. Du är van vid att arbeta i CRM-system eller andra försäljningsverktyg och är dessutom noggrann i din rapportering. Du arbetar självständigt men värdesätter, precis som oss, en stark laganda.

Vad vi erbjuder
På The Infinity Company möter du ett gäng engagerade medarbetare som trivs på jobbet. Vi är allmänt sportiga individer och de flesta av oss brinner för träning, friluftsliv och skidåkning. Vi arrangerar regelbundet after works, konferenser och resor. Vi har en målinriktad men avslappnad kultur som gör det roligt att gå till jobbet, där vi hjälps åt att tackla utmaningar som ett lag. Bolaget har rötterna i södra Norrland och med det har vi en medfödd envishet och målmedvetenhet som vi är stolta över. Vi definieras av ett starkt pannben men värdesätter enkelhet - och framför allt goda relationer. Vill du bli en i gänget? Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakt på Infinity
Vill du ha mer information om Infinity, om tjänsten eller rekryteringsprocessen, tveka inte att höra av dig till oss.

Mårten Näsvall: marten.nasvall@infinityhr.se

Anton Fredrik: anton.fredriksson@infinityhr.se

Emil Nilsson: 070-5591192.

Intervjuer sker under vecka 38-39
The Infinity Company logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 september 2024 (34 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

The Infinity Company består av tre väletablerade bolag som tillsammans utgör en kraftfull kombination av expertis inom rekrytering och konsulting.

Med ett starkt och relevant nätverk, vår långa erfarenhet och djupgående branschkunskap är vi dedikerade till att koppla samman rätt person till rätt företag, oavsett om det handlar om att hitta rätt person för en nyckelposition eller för att stödja våra kunders framgångar och tillväxt genom rätt konsultkompetens.

Vi är flexibla och kan skräddarsy lösningar som möter era specifika behov och alltid med fokus på en hög kvalité i vår leverans.

Tillsammans strävar vi efter att forma framgångsrika och hälsosamma arbetsrelationer där vi blir ihågkomna för vårt personliga engagemang och vår enkelhet.