Hoppa till innehåll
Sista ansökningsdag
18 december 2024 (59 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Säljare till Stockholm

Söker du efter ett utvecklande arbete i ett expansivt företag? Då kan detta vara något för dig! Teckentrup Scandinavia AB är en aktör inom dörrar och portar. Nu söker vid dig som vill vara med på vår resa med att bygga vidare vårt varumärke och vår framgång i Stockholm. 

Som säljare på Teckentrup blir du en del av ett familjeägt företag med starka ägare och sunda värderingar. Vi är ett företag som satsar på och bryr oss om såväl vår personal som våra kunder. Du blir en del av ett effektivt team på nio kollegor.

Arbetsuppgifter
I rollen som säljare kommer du att ansvara för försäljningen av industri- och garageportar till våra kunder. Du skapar offerter för våra produkter, ansvarar för anbud samt har hand om leverans och lönsamhet ut till kunderna. Du håller dig uppdaterad på hur marknaden ser ut och vilka produkter och lösningar som den erbuder. Som säljare är det din roll att öka medvetenheten om Teckentrups produkter ute på fältet. I denna roll utgår du hemifrån.  

Vad har Johan Lindberg, sälj/projektledning/affärsutveckling, att säga om tjänsten och företaget?

"Att jobba på Teckentrup innebär ständigt nya utmaningar, vilket passar mig perfekt eftersom det ger möjlighet att utvecklas i min roll och ta ett stort ansvar för att driva företaget framåt. Jag uppskattar verkligen den dynamiska miljön och att jag får vara delaktig i både min egen och företagets utveckling.

Stämningen inom företaget är väldigt positiv, och vi har en stark kultur där vi stöttar varandra och ser till att alla trivs. Även om jag i min roll inte träffar mina kollegor fysiskt mer än någon gång per vecka, så fungerar vårt digitala arbetssätt utmärkt. Tack vare de verktyg vi använder kan vi kommunicera effektivt, även om vi är långt ifrån varandra.

De främsta fördelarna är att man verkligen får frihet under ansvar, vilket ger en känsla av självständighet och förtroende. Trots att Teckentrup är ett stort företag, finns det en familjär och stöttande atmosfär som gör att man känner sig som en del av ett nära sammanhållet team."

Profil
För rollen som säljare söker vi dig som trivs med att ha många kontaktytor och drivs av att utveckla dessa för att skapa framgångsrika relationer, internt och externt. Du är van att planera din egen tid och har förmåga att hantera flera parallella uppgifter på ett strukturerat sätt. Som individ har du ett starkt driv och kommer med egna initiativ för att föra arbetet framåt. Du är kommunikativ, strukturerad och en god organisatör. Resor ingår i tjänsten vilket vi tror att du som söker rollen som säljare ser som ett positivt inslag. 

Vi ser även att du har

  • Teknisk utbildning inom bygg, eller motsvarande arbetslivserfarenhet av en liknande roll
  • Ett stort tekniskt intresse och erfarenhet av att arbeta med teknisk dokumentation samt kunskap av ritningar
  • El-förståelse
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
  • Goda IT-kunskaper samt B-körkort
  • Tyska är meriterande  

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Josefine Petersson, 0702-50 14 29, och Cassandra Åkerblad, 0720-70 89 70, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Teckentrup is one of the largest manufacturers of hinged doors, garage doors and industrial doors in Europe with the ambition to always find the best solution in terms of design, safety, and service. Consequently, continuous product improvements and the development of new technologies are a matter of course for all product solutions while customer centricity has been implemented early on throughout the entire company. Founded in 1932, the family business is now run by the third generation to combine tradition and progress and bring forth innovative solutions. For more than 90 years, we have developed and produced our products exclusively in Germany. This guarantees our high quality standards for the future as well. More than 900 dedicated and skilled employees are in action every day at our locations in Verl and Großzöberitz.

Teckentrup Scandinavia AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 december 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp.
https://register.masterhelp.se/candidate/signup