Hoppa till innehåll
Swedavia AB logotyp

Airport Officers Till PRM Bromma

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du ha ett meningsfullt jobb i en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö där du dagligen får möta och hjälpa människor från hela världen?

Vi söker dig som vid behov kan jobba timmar som Airport Officer inom PRM (Passagerare med funktionsvariationer) och lätt underhåll av vår flygplats.

Vi brinner för att göra det möjligt för våra resenärer som behöver extra stöd på flygplatsen att få en givande och trygg upplevelse av sin resa. Du kommer att bli en del av ett fantastiskt team med stort fokus på arbetsglädje, service, trygghet och säkerhet.

Vad innebär rollen?
Vi på PRM möjliggör så att alla har samma möjligheter att resa, vi ledsagar personer med nedsatt rörlighet så att de tryggt kan flyga till och från sina destinationer. Du kommer att ha en central roll för att skapa ett välfungerande flöde av passagerare på Bromma Airport, ibland i ett högt tempo.

Tjänsten innefattar även enklare skötsel så som underhåll av våra incheckningsautomater (CUSS/CUPS).

Du kommer att ansvara för att ge flygplatsens besökare en service i världsklass.
Du kommer att möta människor med olika behov, bakgrund och sinnesstämningar och ha ett nära samarbete med dina kollegor i samma och kringliggande funktioner på flygplatsen. Med fokus på service i världsklass är du en del i att skapa en säker och välfungerande flygplats samt alltid nöjda kunder!

Vem är du?
Vi söker dig som:
  • har gymnasieutbildning eller motsvarande
  • är engagerad och tycker om att hjälpa människor
  • är lyhörd och ödmjuk inför andra människors behov
  • har god samarbetsförmåga
  • är kommunikativ och serviceinriktad
  • har B-körkort för att kunna ta dig till flygplatsen obekväma tider
  • har fysiska förutsättningar att klara tunga lyft
För att kunna kommunicera med berörda parter på flygplatsen behöver du ha goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift

Vad erbjuder vi dig?
  • Möjlighet att uppleva en väldigt annorlunda och dynamisk arbetsplats med hög arbetsglädje och fantastiska kollegor
  • Utvecklande och stimulerande arbetsuppgifter
  • Tillgång till förmånsportalen Benify
Vi kommer att genomföra urvalsarbetet löpande så sök redan idag!

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mia Charlotta Dahlqvist, mia.dahlqvist@swedavia.se

Urval kommer att ske löpande så vänta inte med att söka

Sista ansökningsdag är den 15 september och vi ser fram emot din ansökan!

Hur är det att arbeta på Swedavia?
Vårt fokus är att möjliggöra hållbart resande och uppmuntra nytänkande för att skapa en välkomnande, trygg och inkluderande arbetsgemenskap där du kan växa och göra verklig skillnad - läs mer här! Jobba hos oss Om Swedavia

Då flygplatser är en säkerhetsklassad verksamhet genomgår samtliga kandidater som går vidare i rekryteringsprocessen en bakgrundskontroll. För vissa tjänster även en säkerhetsprövning.
Swedavia AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 september 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Swedavias uppdrag är att äga, driva och utveckla flygplatser. Tillsammans bildar flygplatserna ett nätverk som knyter samman Sveriges regioner, samtidigt som de också är en bro till och från världen utanför. Bolaget bildades 2010 och är helägt av svenska staten. Under 2020 hade Swedavias flygplatser 10,3 miljoner resenärer, jämfört med 40,2 miljoner 2019. Det är en minskning med 74%. Swedavia är världsledande i utvecklingen av flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan. Under 2020 nådde Swedavia målet att den flygplatsverksamhet som Swedavia driver i egen regi ska vara helt fri från utsläpp av fossil koldioxid. Som första flygplatshållare i världen är Swedavia först att nå ett sådant mål.