Hoppa till innehåll
Svensk Exportkredit logotyp

Systemutvecklare till SEK i Stockholm

Publiceringsdatum
27 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du vara med och forma framtidens systemlösningar i bland annat Python och C#.NET?

Hos Svensk Exportkredit (SEK) erbjuder vi en unik möjlighet att utvecklas som både specialist och generalist. Här är du en av våra mest värdefulla tillgångar i vårt nära samarbete med verksamheten och vår utveckling av system, från design, krav och arkitektur till realiserad kod.
Som systemutvecklare i Team Lending arbetar du i kärnan av vår affär och tekniska miljö. Systemen och lösningarna vi förvaltar och utvecklar ligger till grund för vår affärsverksamhet - att finansiera svensk exportnäring, ge företag möjlighet att växa och bidra till jobb och tillväxt i Sverige.

Vi erbjuder dig

Som Systemutvecklare hos oss på SEK och i Team Lending kommer du att ha breda kontaktytor och delta i - och driva - flera parallella projekt. Vår IT-organisation består av 120 specialister och tillsammans har vi möjlighet att tänka stort och vara innovativa på riktigt - här är beslutsvägarna korta och varje medarbetare en betydelsefull del av helheten. Vi erbjuder dig:
  • En roll som kombinerar både bredd och djup, med ansvar för att specialisera dig inom vår utlåningsverksamhet och de system som stödjer denna
  • Att med din kunskap och erfarenhet inom Python driva hur vår IT-organisation arbetar, både nu och i framtiden, med Python-utveckling, ett centralt strategiskt mål för oss.
Utöver det får du en konkurrenskraftig lön och ett starkt anställningserbjudande - plus några av branschens skarpaste och trevligaste kollegor.

Det här gör du hos oss

I din roll kommer du tillsammans med ditt team att ha ett starkt ägandeskap över några av SEK:s mest centrala system. Vår tekniska miljö är varierad och (lagom!) komplex och består av inköpta och egenbyggda system, byggda med C#.NET, Python, SQL och Oracle-databaser. Vi bygger pipelines i Azure DevOps och versionshanterar i GIT.

Dina arbetsuppgifter inkluderar bland annat:
  • Utveckling och konfiguration
  • Lösningsdesign
  • Kravtolkning
  • Konfigurering och förvaltning
  • Samarbete med externa leverantörer och hantering av incidenter
Hos oss kommer du garanterat att ställas inför många intressanta utmaningar och initiativ för att säkerställa att både dina egna idéer och verksamhetens krav fungerar med befintliga och framtida systemmiljöer.

Ditt team och arbetsplats

Ditt team, Team Lending, består av 7 personer med en bred teknisk och affärsmässig kunskap, och en blandning av juniora och seniora kollegor. Medskick från en kollega i teamet:

"Hos oss hamnar du i ett stöttande, utvecklade och kunnigt team! Vi har olika bakgrunder, men det vi har gemensamt är att vi gillar att skriva bra kod, bolla både bra (och ibland mindre bra) idéer och där du som senior utvecklare kommer lära dig nytt av oss och vår tekniska miljö. Och vi förhoppningsvis av dig!"

Vårt kontor ligger på Fleminggatan 20 i Stockholm och vi arbetar med ett flexibelt arbetssätt och distansarbete när det passar uppgifterna och teamets leveranser.

Mer om dig

Vi söker dig som har erfarenhet av Python, C# .NET-utveckling och ett starkt engagemang för design-, krav- och arkitekturdiskussioner. Du bör ha goda erfarenheter av systeminstallation och konfigurering av komplexa system samt ha arbetat med T-SQL. Erfarenhet av Azure DevOps, Jira, Confluence och GIT är meriterande, men kan du inte detta redan, får du möjlighet att lära dig hos oss.

Du är bekväm med både svenska och engelska som arbetsspråk.

Vi värdesätter att du är en positiv kraft på arbetsplatsen och bidrar till en god stämning och fokus. Vår filosofi är att varje teammedlem ska ha en överblick och känna ansvar för hela området. Vi hoppas att du delar denna inställning och visar en vilja att stötta andra samt driva igenom nya initiativ för områdets bästa.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Svensk Exportkredit logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 juni 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

SEK är ett statligt bolag som finansierar svenska exportföretag, deras underleverantörer och utländska kunder. Vi finansierar även omställning i Sverige och utomlands. I vårt uppdrag ingår att administrera det statsstödda CIRR-systemet. I 60 år har lån från SEK gjort det möjligt för generationer av svenska företag att växa. Med ökad export skapar vi tillväxt i Sverige och bidrar till nytänkande lösningar för en hållbar utveckling i världen.

Jobba för en hållbar värld genom ökad svensk export! Med affärsmannaskap, starkt kundfokus och en vilja att nå resultat, blir du en viktig lagspelare i Team SEK. Det finns en närhet och enkelhet här som underlättar samarbete och gör beslutsvägar korta. Vi tar vara på engagemang och gör det möjligt för alla att ta ansvar och vara med och påverka. I vårt ekosystem av förstklassig kompetens kan du verkligen växa. Var med och forma vår historia, som går över gränser och generationer.