Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

IT – och arbetsplatsutvecklare sökes till Almi!

Publiceringsdatum
26 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du passionerad över att skapa och säkerställa en modern, effektiv och användarvänlig IT-arbetsplats? Stimuleras du av att arbeta med utveckling och förbättring? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Vi söker nu en engagerad person som vill förvalta och utveckla Almis IT-arbetsplats med hållbara, innovativa och kostnadseffektiva lösningar. Vi söker dig som är initiativtagande, mål- och resultatinriktad med starka ledaregenskaper och kundorientering. Du är social, hjälpsam och empatisk, och förstår användarnas behov och konsekvenserna om något inte fungerar. Du är positiv, drivande och strukturerad med god analytisk förmåga och van vid att samarbeta med både interna och externa parter. Du har även en mycket god kommunikativ förmåga.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:
* Användar- och leverantörskontakt: Fungera som länk mellan användare och IT-leverantörer, översätta användarnas behov.
* Tjänsteplanering: operativt ansvarig för konferensutrustning och IT-arbetsplatsutrustningen.
* Styrning och uppföljning: Leda och följa upp aktiviteter inom tjänsteområdet.
* Kostnadsuppföljning: Följa upp och rapportera IT-kostnader.
* Leverantörssamordning: Samordna leverantörer och följa upp leveranser.
* Kravställning: Stödja verksamheten i kravställning av nya IT-behov.
* Ledarskap: Leda specifika uppdrag inom IT-arbetsplatsområdet.
* Omvärldsbevakning: Hålla dig uppdaterad inom IT-arbetsplatsområdet.

Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att du kommer bli anställd direkt av Almi och arbetat på deras kontor i centrala Stockholm. Tjänsten är på heltid och planerar att starta så snart vi hittat rätt person och löper tillsvidare, sex månaders provanställning tillämpas. Arbetstiderna är förlagt under vardagar kl 08.00-17.00 och viss möjlighet till distansarbete finns.

Detta söker vi:

* Universitets- eller högskoleutbildning inom data/systemvetenskap eller motsvarande erfarenhet.
* Minst 5-10 års praktisk erfarenhet av modern IT-arbetsplats/Digital Arbetsplats och samarbetsplattformar med integration till olika arbetsverktyg.
* Flera års praktisk erfarenhet av kravställning, utveckling och förvaltning inom IT-arbetsplatsområdet.
* Mycket god kännedom och erfarenhet av Microsoft-produkter (M365), Windows-plattformen samt verktyg för samarbete och distansarbete.
* Meriterande erfarenhet av pm3, projektledning samt styrning och uppföljning av leverantörer.

Är du Almis nästa stjärna inom IT-arbetsplatsutveckling? Ta chansen att bli en del av deras team och bidra till att skapa framtidens IT-arbetsplats. Vi ser fram emot din ansökan!

Att arbeta på Almi

På Almi är kompetens, samhällsengagemanget och affärsmässigheten en viktig drivkraft. Det finns ett starkt gemensamt intresse - att se fler växande och framgångsrika företag i Sverige. För att trivas hos Almi stimuleras du därför av att tillsammans med dina kollegor arbeta för andra människors framgång och för ett hållbart företagande. Arbetsmiljön präglas av glädje och stort engagemang där vi värdesätter modet att tänka nytt.

På Almi värdesätter vi olikheter, varav vi driver ett aktivt mångfaldsarbete både internt och externt och tror på att medarbetarnas olika bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar verksamheten. I rekryteringssammanhang är fokus på mångfald utifrån exempelvis kön, ålder, och utländsk bakgrund en självklarhet.

Vill du ha ett uppdrag som påverkar, ett jobb som engagerar och allt detta på en arbetsplats som inspirerar - kom till Almi!

En bakgrundskontroll genomförs på slutkandidat vid tillsättning.
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 augusti 2024 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com