Hoppa till innehåll
Rixnitti AB logotyp

Junior Produktionsmedarbetare – Ta ditt första steg i en spännande karriär!

Sista ansökningsdag
05 december 2024 (58 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Plats: Södra Stockholm
Anställningsform: Heltid, start omgående

Varför vill vi ha dig?
Vi på Rix90 tror på att skapa starka intryck och avtryck genom visuell kommunikation. Vår mission är att förenkla, inspirera och vara en trygg plats för utveckling. Därför söker vi nu en driven och kreativ person som vill lära sig ett roligt och varierande yrke inom produktion. Du behöver ingen tidigare erfarenhet – vi är här för att ge dig de verktyg och kunskaper du behöver!

Hur jobbar vi?
Hos oss kommer du att vara en del av ett litet, men sammansvetsat team, där alla stöttar varandra och ser till att vi alltid levererar hög kvalitet. Arbetet innefattar framförallt rensning och efterbearbetning av självhäftande folier, vilket är en avgörande del i våra projekt. Vi jobbar med moderna och innovativa arbetsverktyg som gör processen enkel och smidig, så att du kan fokusera på det som är roligt – att skapa och bidra till spännande projekt för våra kunder.

Vad innebär jobbet?
Du kommer att arbeta i nära samarbete med två erfarna kollegor på vår produktionsavdelning. Vi letar efter dig som är energisk, gillar praktiska uppgifter och trivs med att arbeta i en miljö där ingen dag är den andra lik. Det här är en fantastisk möjlighet att utvecklas i ett kreativt och varierande yrke där du får lära dig alla delar av produktionen från grunden.

Vem är du?
  • Du är noggrann, arbetssam och trivs med praktiska arbetsuppgifter.
  • Du har en positiv attityd och är nyfiken på att lära dig nya saker.
  • Du är redo att ta dig an nya utmaningar.
Vi ser fram emot att lära känna dig och ge dig chansen att bli en del av vårt team! Tveka inte – skicka in din ansökan idag och ta första steget mot en spännande karriär hos oss!
Rixnitti AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 december 2024 (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rix90 är ett Stockholmsbaserat företag som sedan 1983 specialiserat sig på helhetslösningar för tillverkning av dekor, reklamproduktion och profilering. Vi arbetar med allt från mindre lokala företag till myndigheter.

Med en egen reklamateljé och monteringsteam garanterar Rix90 hög kvalitet genom hela produktionsflödet. Vi har som mission att skapa starka intryck, samtidigt som vi erbjuder en trygg arbetsmiljö för våra anställda. Rix90 har även ett omfattande miljöarbete och är miljödiplomerade enligt SUSA.

Mer information hittar du på https://www.rix90.se/om-oss/