Hoppa till innehåll
PRI Pensionsgaranti logotyp

Chefsarkitekt arkitekturforum till PRI, Stockholm

Publiceringsdatum
05 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
PRI i Stockholm söker en chefsarkitekt som vill leda arbetet att vidareutveckla PRI:s IT-stöd i en tid av stora förändringar!

Vi på PRI i Stockholm befinner oss i en expansiv fas där vi dels moderniserar våra befintliga lösningar och dels bygger mycket nytt inför framtiden. Som chefsarkitekt på PRI kommer du att ha en central roll i vår förflyttning inom olika områden, både strategiskt och operativt, där du kan påverka vår väg framåt!

Vi erbjuder dig
  • stora möjligheter att vara med och forma och planera det framtida IT-landskapet på PRI, tillsammans med erfarna kollegor som t ex arkitekter, utvecklare och tekniker.
  • att delta i det strategiska arbetet runt IT-stödet tillsammans med bolagsledningen.
  • att vara en del av en organisation vars kultur kännetecknas av det lilla företaget med stora framtidsplaner, utrymme för påverkan och goda möjligheter till personlig utveckling.
  • en arbetsgivare som värderar balans mellan privat- och arbetsliv med bra personalförmåner så som subventionerade luncher, centralt kontor med cykelgarage och högt friskvårdsbidrag.
Det här gör du hos oss

Dina primära arbetsuppgifter är att:
  • tillsammans med övriga arkitekter utveckla och implementera strategiska planer och standarder inom arkitekturområdet på PRI.
  • beskriva och förklara arkitektur och lösningar muntligt, i text och med bilder.
  • delta i planering av och beslut runt teknikstödet på PRI, d.v.s. både förvaltning och projekt.
  • säkerställa att projekt uppfyller relevanta arkitekturella regler och standarder.
  • medverka vid affärsplanering och budgetprocess.
  • leda vårt Arkitekturråd som beslutar om lämpliga lösningar och godkänner arkitekturella förändringar.
  • hantera personalen i teamet som lönesättande chef.
I mån av tid kommer du även att:
  • arbeta med utredningar, förstudier och med att ta fram beslutsunderlag.
  • arbeta operativt som lösningsarkitekt inom strategiska utvecklingsprojekt.
Ditt team och arbetsplats

Avdelningen Utveckling & Innovation (U&I) har idag drygt 50 medarbetare, både anställda och konsulter. Avdelningen består av erfarna och duktiga medarbetare som verkar i en kreativ miljö och som har roligt tillsammans. Du kommer att rapportera till Åsa Blomgren som är chef för U&I. PRI sitter centralt på Regeringsgatan 28 i Stockholm och ger dig möjlighet att jobba både på kontoret och på distans.

Mer om dig

För att lyckas i rollen behöver du trivas med att driva förändring i en komplex verksamhet, tillsammans med chefer och andra i organisationen. Du har erfarenhet som arkitekt eller motsvarande där du har ansvarat för arkitekturen för t ex ett område inom ett större företag. Det är meriterande med erfarenhet av personalansvar och certifieringar inom arkitektur. Du talar och skriver flytande svenska och engelska.

Som person är du självständig och har förmågan att tänka både brett och långsiktigt utan att släppa kontakten med nuläge och de praktiska utmaningarna som finns just nu. Du kan arbeta tillsammans med andra mot gemensamma mål och vara flexibel vid ändrade förutsättningar. Du strävar efter att nå goda resultat och gillar att bidra med egna idéer som gör att vi testar nya saker.

Varmt välkommen med din ansökan!

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
PRI Pensionsgaranti logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 september 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

PRI Pensionsgaranti är ett ömsesidigt kreditförsäkringsbolag som ägs av de försäkrade kundföretagen. Vi arbetar med näringslivets pensioner, t ex ITP-planen. Våra tjänster omfattar kreditförsäkring, konsulttjänster, stiftelseadministration och pensionstjänster samt information och utbildning. Totalt uppgår PRI Pensionsgarantis försäkringsansvar till 337 miljarder kronor fördelat på drygt 600 försäkringskunder. PRI Pensionsgaranti har ett dotterbolag, PRI Pensions- och stiftelsetjänst AB.

Företagskulturen kännetecknas av det lilla företaget med stora ambitioner med utrymme för påverkan och goda möjligheter till utveckling. Kulturen stöttas av våra kärnvärden där vi vill uppfattas som Engagerade, Kompetenta samt Hjälpsamma. PRI har drygt 110 anställda och har kontor centralt i Stockholm och Göteborg.