Hoppa till innehåll
OnePartnerGroup logotyp

Truckförare

Publiceringsdatum
16 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om tjänsten
I rollen som  truckförare är du en av våra allra viktigaste medarbetare. Som en viktig del av vårt team kommer du att ha en central roll i att se till att våra kunders varor levereras i tid och med hög kvalitet
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av in- och utleverans samt orderplock. Du kommer att köra plocktruck, ledstaplare, skjutstativ eller motviktstruck. Arbetstiderna är varierande både dag- och natt.
För att du ska lyckas i rollen behöver du ha truckkort A1-4 & B1-4 och minst sex månaders erfarenhet av truckkörning. För att vi ska kunna gå vidare med dig i denna process måste du uppvisa intyg på annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.

 

Om dig
Vi söker dig som är driven, ansvarsfull och gillar att arbeta i ett högt tempo. Är du en person som tar egna initiativ och kan arbeta både självständigt men också i grupp? Då är det dig vi söker!
Du är självgående och lösningsorienterad då mycket av ditt jobb utförs självständigt. Givetvis ingår du dock i ett kompetent team varför det är viktigt att du är än lagspelare och blir en del av en positiv gruppdynamik. Arbetet är fysiskt krävande vilket kräver att du är en fysiskt stark person. 

 

Krav
  • Truckkort (A 1-4 & B 1-4) 
  • Minst sex månaders erfarenhet av truckkörning 
  • Vi gör ett utdrag ur belastningsregistret 
  • Svenska språket är ett kvar
  • Kunna arbeta både dag och natt

 

Kontaktuppgifter
Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Janna Papadopoulou, ioanna.papadopoulou@onepartnergroup.se 

Välkommen med din ansökan!

 

När du blir en av oss
Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd som konsult hos oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos kund i södra Stockholm. Som konsult hos oss har du din konsultchef som stöttar dig i att lyckas och trivas. Självklart innefattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, fackliga relationer och friskvårdsbidrag, för inget är viktigare än att du känner dig trygg med din anställning hos oss. Låt oss bli din nya kollega!
OnePartnerGroup logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 augusti 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.