Hoppa till innehåll
Oneflow logotyp

Bolagsjurist till Oneflow

Sista ansökningsdag
03 november 2024 (29 dagar kvar)
Publiceringsdatum
04 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Ulriikka Järnefelt
Telefon
Ansök nu
Arbetsbeskrivning

Som bolagsjurist på Oneflow kommer du vara ansvarig för företagets legala frågor. Du arbetar främst med avtalsförhandlingar, avtalstolkningar, GDPR, dataskydd, regelefterlevnad, arbetsrättsliga frågeställningar, både för huvudkontoret och internationella dotterbolag med mera. Du agerar även styrelsesekreterare. Du rapporterar direkt till företagets CFO.

Vidare innefattar tjänsten omvärldsbevakning av ny lagstiftning och nya direktiv som kommer att påverka Oneflows verksamhet. Du håller även relevanta interna utbildningar.

Tjänsten är bred och innebär en nära kontakt med verksamhetens alla delar för att kunna ge juridiskt stöd där det behövs, och du behöver ha en förmåga att förklara juridiska spörsmål för icke-jurister.

Vem är du?

Du har en svensk juristexamen och mellan 5-7 års erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete främst inom avtalsrätt, GDPR och dataskyddsfrågor från advokatbyrå eller bolag.

Det är meriterande med:
  • Erfarenhet av internationellt arbete, gärna från IT branschen
  • Erfarenhet av att arbeta med eIDAS förordningen och arbetsrätt
  • Genuint intresse för teknik och förståelse för en teknisk miljö inklusive kunskap om SaaS produktutveckling
  • Erfarenhet av att förhandla kommersiella avtal och dataskyddsavtal
Det är ett krav att du kan uttrycka dig mycket väl på svenska och engelska, både i tal och skrift.

Som person har du gott omdöme, integritet, är strukturerad, ansvarsfull och är en god kommunikatör. Du är driven, social och trivs med att ha många kontaktytor både internt såväl som externt. Du trivs med att arbeta självständigt, som en del av ett större sammanhang. Vidare är du lösningsorienterad, en affärsmässig lagspelare, har god samarbetsförmåga och är prestigelös i ditt sätt.

Tempot är högt och du trivs med att ha många bollar i luften samtidigt.

Du erbjuds

Du kommer att arbeta i en internationell miljö, med mycket engagerade arbetskamrater och i en organisation under tillväxt, där du får ta ett stort eget ansvar. Tjänsten finns på huvudkontoret i Stockholm.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulriikka Järnefelt på Jurek Law, telefon 0766 33 14 40. Ansökan sker via www.jurek.se

Välkommen med din ansökan snarast, då urval och intervjuer sker löpande.
Oneflow logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 november 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!