Hoppa till innehåll
NeH Svenska AB logotyp

Eventpersonal

Publiceringsdatum
17 maj 2024
Antal tjänster
50
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Vill du arbeta på en arbetsplats med mycket positiv energi, event i världsklass, och fullt med glada människor? Vi söker nu dig som vill vara med i vår personalpool för alla våra event.

Vilka är vi?

NeH är en av Nordens ledande leverantörer av profilprodukter och varumärkesupplevelser som hjälper våra kunder att öka sin försäljning och stärka sitt varumärke. Vi förser företag, förbund, evenemang och de flesta landslagen med allt från unika match- och träningsställ, arbetskläder, profilprodukter, souvenirer till exponeringsmaterial och LED-lösningar. Vi arbetar både med nationella och internationella kunder och strävar hela tiden att förse dem med hållbara lösningar.

Vi söker nu flera personer till vår eventavdelning som vill vara med i vårt vinnande team och ständigt utveckla företagets erbjudande till våra kunder. Vårt huvudkontor ligger beläget på Nasta Herrgård i Örebro och vi har produktion, logistik och eventgruppens lokaler i nära anslutning. Vi har även ett kontor centralt i Stockholm.

Några av våra kommande evenemang:

Elitloppet

Tre kronor

Örebro Hockey

Handbollslandskamper

SvFF landskamper

Blodomloppet

Rally Sweden

Gothia Cup

Partille Cup

BNP Paribas Nordic open

ERC Royal Rally

BAUHAUS-galan

Rollen:

Vi söker nu flera personer som vill vara med och arbeta på våra evenemang runt om i Sverige. Eventen är kundbaserade vilket gör att vi får förmånen att arbeta på stora och små evenemang på varierade platser runt om i landet. Arbetsuppgifterna är kundbaserade men kan innebära Merchandise försäljning, riggning, köra produkter och tryck av kläder. Arbetet är i en mycket varierande miljö med många sociala möten där det kräver att du är servicemainded och tycker om nya möten. Även dina kollegor kommer variera från gång till gång. Vi anser att du bör vara social, ödmjuk, utåtriktad, driven, gilla tempo och varierande arbetsuppgifter. Du bör vara noggrann, ansvarsfull och nyfiken. Då många av våra evenemang har säljfokus tror vi att du gillar satta mål och drivs av att nå dessa.

Arbetet passar dig utmärkt som har en annan sysselsättning, så som studier andra behovsanställningar. Arbetstiderna varierar från vardagar, kvällar, och helger. Finns god möjlighet att vara med och påverka dina tider.

Start: Omgående med löpande rekrytering

Sysselsättningsgrad: Behovsanpassad timanställning

Geografiskt område: Nu bygger vi en personalpool i Göteborg,
Stockholm, Malmö och Örebro. Även event runt om i Sverige.

Mediterande: Körkort B, med flera. Språk samt tidigare erfarenheter inom eventindustrin, tidigare säljerfarenheter

Ansök genom att skicka in ditt CV och Personliga brev till klara.tellstrom@neh.com, märk ämnesraden med Eventpersonal och din bostadsort
NeH Svenska AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 juli 2024 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren