Hoppa till innehåll
Kungsholmen vitvaror AB logotyp

Butikssäljare - Elon Fleminggatan

Publiceringsdatum
19 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du vara med och utveckla vår butik på Kungsholmen. Våra ledstjärnor i våra butiker är; förstklassig service, ett brett sortiment av vitvaror och hushållsprodukter från välkända varumärken.

Som säljare hos oss så blir ditt huvudansvar att sälja vitvaror och småel från marknadsledande tillverkare. Det är viktigt att du är motiverad, engagerad och brinner för att sälja. Du ska vara social, nyfiken och intresserad av att hjälpa kunden till rätt lösning. Det är också viktigt att du tar ansvar för att skapa en trivsam och säljande butik.

Kunden ska känna sig trygg med sina val av produkter och dom ser dig som sin expert. Det är därför viktigt att du har intresse för att lära dig och vara påläst när det gäller våra produkter.

Arbetet innebär en del tunga lyft.

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.
Kungsholmen vitvaror AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 oktober 2024 (54 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Elon är ett ledande företag för den frivilliga fackhandeln inom hemprodukter, och finns i de nordiska länderna Sverige, Norge, Danmark, Finland och Island. I Sverige finns idag ca 420 Elon-butiker under varumärket Elon och Elon Ljud & Bild. Elon-butikernas fokus ligger på vitvaror och hemelektronik som gör kundens vardag lite enklare. Lokala, drivna entreprenörer med ett starkt varumärke och centrala funktioner som logistik, IT och marknadsföring gör Elon till en stark spelare.