Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
11 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Key Account Säljare till Stockholm

Bli en del av Kinnarps framtid - vi söker en Key Account Säljare som vill bära ut marknadens bästa erbjudande för hållbara arbetsmiljöer.

Marknaden efterfrågar mer hållbara lösningar. Inredningsbranschen måste förändras och vi på Kinnarps tar ledningen. Vill du arbeta i en dynamisk och internationell miljö där hållbarhet och innovation är i fokus? Vi söker en driven och passionerad Key Account Säljare som vill vara med och bära ut marknadens bästa erbjudande för framtidens arbetsmiljöer. Hos oss på Kinnarps får du möjlighet att utvecklas och växa i en framgångsrik, global inredningskoncern.

Vi erbjuder
Som Key Account Säljare arbetar du med utveckling och försäljning mot våra nationella storkunder. Genom en god marknads- och konkurrentkännedom skapar Key Account teamet värdeskapande aktiviteter för att stärka Kinnarps position på den svenska marknaden. Teamet säkerställer att de nationella kundavtalen genererar god lönsamhet både på kort och lång sikt. Detta med fokus på försäljning av våra kundvärden. Stort fokus kommer att läggas på att utveckla samt teckna nya kundavtal inom såväl privat som offentlig sektor.

Dina arbetsuppgifter
Som Key Account Säljare blir du den strategiska länken mellan våra nyckelkunder och den egna säljorganisationen. Du har en mycket väl utvecklad affärsmässig förmåga och besitter ett högt affärsmannaskap med goda projektledaregenskaper. Du har ett starkt kundfokus och är kommunikativ och relationsskapande - du har en naturlig förmåga att bygga, utveckla och vårda relationer inom alla beslutsled.

För att lyckas i rollen som Key Account Säljare behöver du jobba strategiskt och långsiktigt. Du har förmågan att hantera långsiktiga kundprojekt, skapa förtroende och hålla en hög servicegrad. Du är bildad, nyfiken och kunskapstörstande samt håller dig uppdaterad om omvärlden och affärstrender.

Din profil

  • Erfarenhet från en liknande roll och stort affärssinne
  • Du är självgående, driven, strukturerad och noggrann
  • God IT- vana, främst inom Officepaketet
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsulter Ulf Hammar, 08-51481646, och Marie Gummerus på 08-51481642.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om Kinnarps
Kinnarps är en av Europas ledande helhetsleverantörer av inredningslösningar och arbetsplatsdesign för kontor, utbildning och omsorg. Möblerna kännetecknas av hög kvalitet, innovativ design, låg miljöpåverkan och långa livscykler. Företaget har varit familjeägt sedan starten 1942, med tillverkning i Sverige och verksamhet i över 40 länder. Kinnarps är representerade i delegationen för cirkulär ekonomi, det rådgivande organet till regeringen som ska bidra till näringslivets omställning till en cirkulär ekonomi.

Läs mer på www.kinnarps.se

Kinnarps Sverige Försäljning AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 september 2024 (55 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup