Hoppa till innehåll
Karisma Rekrytering AB logotyp

Biträdande jurist

Publiceringsdatum
17 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
"Advokatfirman Pedersen AB är genom specialisering på entreprenadrätt med och utformar vårt framtida samhälle."

Byrån har lång och gedigen erfarenhet inom rättsområdena entreprenadrätt, konsulträtt, och offentlig upphandling. Vårt huvudsakliga rättsområde är entreprenadrätt och vi ser därför gärna att du är speciellt intresserad av att arbeta och utvecklas inom detta rättsområde. Läs mer om företaget på www.pedersen.se

Vi har nu ett behov av att växa och söker nya medarbetare. Vill du bli en del av vårt team?

Biträdande jurist

Vi är stolta över den starka teamkänsla som vi byggt upp och våra medarbetare är vår viktigaste tillgång. Vår arbetsplats är därför ett ställe där vi trivs, utvecklas och utmanas. Det som utmärker arbetet hos oss är att även juniora biträdande jurister tidigt får kontakt med klienter och en helhetsbild av de ärenden vi arbetar med. Eftersom Advokatfirman Pedersen anlitas regelbundet för att hålla kurser och föredrag är det därför en fördel om du tycker om och trivs med att stå inför en publik.

Vi söker dig som är engagerad, driven och vill bli bäst inom våra rättsområden. Detta förutsätter att du har en god samarbetsförmåga och gillar att arbeta i grupp. Det är en fördel om du är notariemeriterad eller har liknande erfarenheter från advokatbyrå.

Vi kommer att hålla intervjuer löpande. Du är välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast den 15/7 2024. Ansökan samt betyg lämnar du direkt på www.karisma.se. Om du har några frågor får du gärna ringa Agneta Ståhl, Karisma Rekrytering AB, 0706-501940.
Karisma Rekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 augusti 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren