Hoppa till innehåll
Hydroscand Sverige logotyp

Vikarierande HR-generalist

Sista ansökningsdag
30 november 2024 (58 dagar kvar)
Publiceringsdatum
01 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Har du några års erfarenhet av rekrytering och är redo för nästa steg i karriären? Vill du spela en viktig roll på ett kraftigt växande svenskt familjeföretag? Då kan det vara dig vi söker som vikarierande HR-generalist till vårt team på huvudkontoret i Stockholm!

Vad innebär tjänsten?

Hydroscand är marknadsledande i Skandinavien inom slang och ledningskomponenter och finns idag i 20 länder globalt. I Sverige har vi fler än 80 slangservicebutiker och ett 80-tal SlangExpress-bussar. Till vårt huvudkontor i Stockholm söker vi nu en vikarierande HR-generalist med fokus på rekrytering.

Som HR-generalist på Hydroscand kommer du i första hand att arbeta med rekrytering. Utöver detta kommer du även arbeta med andra HR-relaterade arbetsuppgifter, exempelvis arbetsmiljöarbete, chefs- och medarbetarstöd, uppdatering av ledningsdokument, HR-administration samt vara behjälplig under hela HR-årets arbetsmoment.

Du kommer att tillhöra ett team om fem medarbetare på HR-avdelningen - HR-chef, HR-strateg, Lönespecialist, Receptionist och du själv. Du kommer att arbeta i en operativ och viktig roll, med mycket kontakt internt i organisationen såväl som externt.

Tjänsten är ett vikariat med tillträde enligt överenskommelse och sträcker sig till 2026-01-31.

Din profil

Vi söker dig som har en relevant utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi tror att du har några års erfarenhet av rekrytering och är redo för nästa steg i karriären, och därmed är nyfiken på ett arbete på en HR-avdelning.

Vi söker dig som är driven, engagerad och vill utvecklas tillsammans med oss. Du är kommunikativ och duktig på att uttrycka dig i tal och skrift. Du bör också vara strukturerad, noggrann och lösningsorienterad samt trivas med att hantera flera ärenden samtidigt. Det är av stor vikt att du är serviceinriktad, då du kommer att vara en viktig stödfunktion i organisationen.

Vi söker en social, positiv och trevlig medarbetare som vill vara med och utveckla Hydroscand genom sitt brinnande engagemang och kompetens.

Hydroscand arbetar aktivt för att främja mångfald i alla led och strävar efter en jämnare könsfördelning inom företaget. Därför uppmuntrar vi en mångfald av sökande till alla våra tjänster.

Är du intresserad?

För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Mona Frisk (HR-chef): 08-555 990 26

Sista ansökningsdag är den 21 oktober, men urval sker löpande, dröj därför inte med din ansökan.

Vi avböjer, vänligt men bestämt, kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag.

För mer företagsinformation, vänligen besök hydroscand.se
Hydroscand Sverige logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 november 2024 (58 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Hydroscand är ett svenskt familjeföretag som under de senaste 50 åren har vuxit kraftigt, såväl inom Sveriges gränser som globalt. Sedan starten i källarlokalen 1969, har företaget vuxit till en global koncern, med verksamhet i 20 länder. Idag är Hydroscand marknadsledande inom slang och ledningskomponenter och trots att företaget vuxit så pass kraftigt, är vi stolta över att vi har kvar samma familjära kultur som alltid har genomsyrat företaget.

När du blir en del av oss, kastas du in i en värld av slangar som finns nästan överallt. Våra slangar och ledningskomponenter används inom hydraulik, pneumatik och industri och är en viktig kugge för att samhället i stort ska kunna fungera.