Hoppa till innehåll
Hammer & Hanborg Sverige logotyp

Business Category Manager till RFSU (Vikariat)

Sista ansökningsdag
06 december 2024 (60 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
RFSU AB säljer produkter inom kategorierna kropp & hälsa samt sex & samlevnad. Överskottet av försäljningen ger förutsättningar för förbundet RFSU, Riksförbundet för sexuell upplysning, att bedriva information och upplysning inom sex- och samlevnadsområdet.

Till ett vikariat på 12 månader söker vi en Business Category Manager som med entusiasm och driv vill utveckla RFSU AB:s nya och befintliga produktkategorier på den nordiska marknaden. Vi tror att rollen passar dig som har förmågan att kombinera strategiskt analysarbete med kommersiellt affärsmannaskap. Tjänsten är ett vikariat på 12 månader med start enligt överenskommelse.

Om tjänsten

I tjänsten som Business Category Manager är fokus främst att supportera och utveckla RFSUs grundläggande kategorier och dess försäljningsstrategier för att optimera intjäning för såväl RFSUs kunder som för RFSU och för att säkra starka och underbygga erbjudanden till konsument. Du kommer att rapportera till nordiska Försäljningschefen.

Du förväntas leda arbetet internt och agera expert både mot produktutvecklingsavdelningen och säljavdelningen inom det interna finansiella arbetet. I uppdraget ingår det att implementera och leda organisationen mot de nya satta kategoristrategierna och arbeta med uppföljning och styrning i alla led. Som "BCM" äger du även ansvaret för externa data och behöver tillse att hela organisationen har tillgång till data.

Ansvarsområden
  • Som BCM kommer du vara länken mellan Sälj-och Produktutvecklingsavdelningen där du som expert hittar bästa säljfokus. Du analyserar hur de kan skapa värde för kunder, shoppers och för RFSU AB. Mer konkret innebär detta att du går igenom alla RFSU ABs kategorier och rekommenderar nya eller uppdaterar befintliga produkterbjudanden - både för shoppern och våra kunder.
  • Utöver att rekommendera de övergripande kategoristrategierna kommer du vara den som gör snabba case på nya konfigurationer av redan befintliga produkter för att se hur vi kan utveckla försäljningen.
  • Vara experten på dina kategorier utifrån ett RFSU perspektiv men även utifrån konkurrenter och marknadsutveckling samt expert på sälj i förhållande till produktutvecklingsprocessen.
  • Vara experten inom handelsfönster/ deadlines och vad som förväntas inom den Nordiskahandeln.
  • Leda analysarbete för både skeppningsdata och Nielsendata samt äga Nielsenbudget och nordiska data inköp.
Om dig

Vi tror att du är en analytisk och strategisk stjärna som kan se affärens helhet, från RFSU ABs, kundens och konsumentens sida. Excel är din bästa vän och du gillar att arbeta strukturerat och datadrivet. Det behövs en hög strategisk kapacitet samt en mycket god kommunikativ förmåga. Du är antagligen i början av din karriär, men har några års erfarenhet.

Din personlighet präglas av positiv inställning och du har förmågan att sprida god energi runt dig. RFSU ABs kultur är öppen och ärlig och de ställer upp och hjälper varandra, och för att trivas hos dem tror vi att du delar dessa värderingar. De arbetar i ett högt tempo och ser samtidigt till att ha roligt på jobbet. RFSU AB arbetar efter tre grundläggare värderingar som är viktiga för deras samarbete och kultur - Omtänksam, Modig och Ansvarstagande.

RFSUs kontor ligger i Kista. Möjlighet till distansarbete finns någon gång i veckan.

Ansökan

Klicka på "Skicka ansökan" för att söka. Urval sker löpande. Vi tar emot ansökningar så länge annonsen är publiceringar. Vi önskar inget personligt brev, endast CV.

Om RFSU AB

RFSU AB säljer produkter inom kategorierna kropp & hälsa samt sex & samlevnad. Försäljningen sker i alla nordiska länder vilket gör att ett nordiskt fokus är av största vikt för bolaget. I produktportföljen finns starka varumärken som bl a RFSU och Carmex men även lokalt starka varumärken som finska Sultan. RFSU AB ägs av förbundet RFSU och drivs till 100% som kommersiell verksamhet. Överskottet av försäljningen ger förutsättningar för förbundet RFSU, Riksförbundet för sexuell upplysning, att bedriva information och upplysning inom sex- och samlevnadsområdet.

För oss är det skillnad på att bara vara bra och att vara rätt. Kompetens är mycket mer än CV och vi matchar alltid utifrån potential, värderingar och motivation. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför alla sökande. Vi tycker det ska vara kul att jobba och tror på samarbeten som bygger på förtroende och schyst agerande. Vi uppmuntrar och utmanar varandra och våra kunder att vilja och våga utvecklas. Tillsammans skapar vi framtidens professionella liv. Välkommen med! Läs mer på hammerhanborg.se.


Hammer & Hanborg by Jurek är medlemmar i Diversity Charter Sweden som verkar för en värld där olika idéer, kunskaper, erfarenheter och kompetenser räknas, där olikhet är en resurs.
Hammer & Hanborg Sverige logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 december 2024 (60 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Hammer & Hanborg by Jurek är ett konsultföretag inom rekrytering, organisationsutveckling och förändringsledning med 30 års erfarenhet och verksamhet i hela Norden.

Vi är glada och stolta över att vara med och göra skillnad i människors yrkesliv. Vi möter alla människor - oavsett roll och position - respektfullt, engagerat och intresserat. Vårt arbete genomsyras av tron på människor och deras möjlighet till utveckling. Med en entreprenöriell utgångspunkt är vi modiga och tillåter och uppmuntrar varandra att prova, utvärdera och revidera för att ständigt fortsätta utvecklas. Vi ser förändring som något naturligt och nödvändigt. Vi vill och vågar vara annorlunda och nyskapande.

Vår utgångspunkt är att det ska vara roligt att jobba! Vi vet att vi blir bättre tillsammans och uppmuntrar till samarbete. Vårt mål är att skapa långsiktiga relationer som gynnar alla parter - vi tänker "vi och vi", inte "vi och dem.

Under hösten 2022 har Jurek förvärvat en majoritetspost i Hammer & Hanborg. Den 1 februari blev Jurek Marketing & Communication ett med Hammer & Hanborg och tillsammans blir vi Hammer & Hanborg by Jurek.

Vi på Hammer & Hanborg by Jurek ser som alltid fram emot att erbjuda både kunder och kandidater professionell och snabb matchning av komplexa uppdrag på alla nivåer. Vi är helt enkelt marknadens mest specialiserade aktör när du behöver rekrytera eller hyra in kompetens inom marknad och kommunikation.

Vi har nu erfarenheter från allt från stora börsbolag och offentlig sektor till start-ups, tillväxtbolag och byråer. Vi kan erbjuda fler kandidater spännande jobb och våra kunder ännu proffsigare rekryteringsprocesser.