Hoppa till innehåll
Golfbaren logotyp

Bartender med driftansvar till SWING By Golfbaren

Publiceringsdatum
12 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Nu har tillfället kommit då vi öppnar upp för en ny medarbetare på barsidan. Perfekt för dig som känner dig färdig med nattklubbsbar, men fortfarande har tempo och kvalitetskänsla i dig och brinner för service och gäster.

Förutom traditionellt bararbete innebär tjänsten även möjligheter att själv utforma och ansvara över våra två barer, då jobbet förutom inköp, inventering och leverantörsdialog även ger utrymme för kreativitet och nytänk kring hur SWING by Golfbaren ska utvecklas framåt.

Med detta sagt så söker vi dig som kan en god klassiker, men även är trendmedveten och lyhörd för efterfrågan.

Som bartender på SWING by Golfbaren utgör du en central del i vår service med nyckelroll i våra barer. Vi söker därför dig med relevant och dokumenterad branscherfarenhet, som har ett brinnande intresse för dryck och ett naturligt öga för gästen. Du är flexibel, levererar service med en varm och självklar framtoning och kan jobba som lagspelare såväl som självständigt. Vi kräver mycket god förmåga till skriftlig- och muntlig kommunikation på svenska och även engelska.

Vi erbjuder en heltidstjänst med stabilt schema på 40h per vecka, med tillträde omgående. Vi är medlemmar i Visita och jobbar efter branschens kollektivavtal och individuell lönesättning. Vi rekryterar löpande, så hör av dig snarast!

För mer info om SWING by Golfbaren titta in på https://golfbaren.se/swing/

Vi ser fram emot att du svarar på frågorna nedan.

Hoppas vi ses!
Golfbaren logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 oktober 2024 (52 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Golfbaren är en helhetsupplevelse med minigolf som central attraktion där konceptet bygger på minigolf i kombination med god mat och dryck i sköna miljöer runt om i Stockholm.

I dagsläget huserar Golfbaren över fem olika ställen, där tre av dem, Kristineberg, Aspudden och Nacka Strand, är renodlade utomhusställen främst aktiva under sommarhalvåret, medan flaggskeppet SWING By Golfbaren och senaste tillskottet Golfbaren Sundbyberg är inomhusställen aktiva övrig tid.

Samtliga ställen har komplett bar- och restaurangverksamhet med fullständiga rättigheter och erbjuder förstklassig minigolf på banor designade av Golfbarens egen grundare Hans Olofsson, flerfaldig världsmästare i kategorin.

Är du sugen på att aktivera affärslunchen, utmana bästa vännen eller lära känna datens vinnarskalle, kom då till oss och upplev The Minigolf Experience på riktigt!