Hoppa till innehåll
Gate Gourmet logotyp

Deltidsarbete/extrajobb Gategourmet Arlanda

Publiceringsdatum
15 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
We're looking for motivated, engaged people to help make everyone's journeys better.

Hej du arbetssugne student!

Känner du dig mätt på teori dag in och dag ut? Samtidigt som CSN mer än gärna kan drygas ut? Visst är det fantastiskt att det går att kombinera uppfriskande praktiskt arbete som drygar ut CSN! Uppskattar du bokstäverna M-A-T och att tanken av flygindustrin fascinerar, då är vi en match. Sök till oss pågategourmet Arlanda!

Information om gategourmet

Gategourmet tillhör gategroup och är världens största oberoende cateringföretag och producerar, paketerar och levererar catering för flygbolag och järnvägar. Årligen serverargategroupöver 700 000 000resenärer världen över. Företaget har 41 000 anställda globalt. Cirka 250 personer arbetar i Sverige, varav cirka 200 personer i Stockholm i anslutning till Arlanda flygplats. Att arbeta hos oss innebär att bli del av en händelserik arbetsmiljö där det finns stor möjlighet att påverka. Mer information om gategourmet hittar du på www.gategroup.com.

Vad innebär arbete hos oss?

På gategourmet omvandlar vi råvaror till delikata måltider som resenärer från världens alla håll får avnjuta. Detta innebär att vi lagar, bereder, packar, transporterar och förser flygplan med måltider, drycker samt diverse taxfreevaror. Alltså söker vi personer som är intresserad av någon eller några av dessa tjänster: Cateringarbetare, Kock, Lastare (B-körkort) eller Lagermedarbetare (truckkort klass B1-4).Du kommer arbeta tätt ihop med dina kollegor och ledare. Vid den kaffemaskinen utlovas utöver kaffe goda skratt. Annars värderar vi din kontinuerlitet, arbetsglädje och känsla för kvalitét väldigt högt. Verksamheten rullar på 24/7 och vi är intresserade av att få din hjälp och bygga din cateringkompetens över tid. Vi kan erbjuda deltidsarbete eller vid behovsarbeteunder terminer och heltidsarbete över studieuppehåll/lov.

Vår idé om vem du är

Oavsett vilket eller vilka områden som intresserad dig ser vi att du gillar mötet med andra människor och kulturer.Två av de viktigaste aspekterna i arbetet är effektivitet och kvalitét, därav uppskattar du beprövade rutiner och processer för att nå bästa resultat. Arbetet är operativt och du trivs därför i en miljö där du arbetar mycket med kroppen samtidigt som sinnet behöver vara skärpt. Råkar du dessutom ha tidigare erfarenhet av catering eller liknande branscher får du en stjärna på kanten.

Förutsättningar för att vi är en match

Beroende på vilken tjänst du söker finns olika krav. Om du känner igen dig i nedan så hittar vi något som passar dig!
  • Studerar på gymnasiet, universitet, högskola eller folkhögskola
  • Kan ställa om från att vara morgonpigg och kvällspigg (varierande skift)
  • Behärskar tal och skrift i både svenska och engelska
  • Kan påvisa en förståelse för livsmedel, hygiensäkerhet och säkerhetsmedvetande
  • Genomgå en säkerhetsprövning med godkänt resultat (lovar, (oftast) lättare än en tentamen)
På grund av att vi ligger på Arlanda flygplats som ingår i säkerhetsklass treoch är ett skyddsobjekt gör vi alltid en säkerhetsprövning på alla våra framtida medarbetare. För att gå genom säkerhetsprövningen behöver vi bland annat dokumentation för vad du har gjort de senaste fem åren, att du är ostraffad samt har giltigt ID-kort. Men mer om det sen.

Nog med formalitet. Vi är intresserade av dig och hoppas att det är ömsesidigt. Vid intresse att föra dialogen vidare, ansök via länken!

If you want to be part of a team that helps make travel and culinary memories, join us!
Gate Gourmet logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 september 2024 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren