Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Erfaren Javautvecklare till fintech-bolaget Yabie

Sista ansökningsdag
08 november 2024 (60 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en skicklig Javautvecklare som söker efter en spännande möjlighet? Hos Yabie får du möjligheten att utveckla och bygga framtidens lösningar och bidra till framgången för ett växande bolag. Yabie erbjuder en konkurrenskraftig lön och förmåner samt möjligheten att arbeta med ett dynamiskt och kompetent team med stor teknisk kompetens. Sök nu och var med på resan i bygget av nästa stora Fintech-bolag!

OM TJÄNSTEN:
Yabie söker efter en Java-utvecklare med ett par års erfarenhet som vill vara med i utvecklingen av deras produkter. Hos de blir du en del av ett sammansvetsat utvecklingsteam på 15 personer där man är måna om samarbetet för att alltid leverera effektivt med hög kvalitet.

Vi letar specifikt efter en utvecklare som har gedigen erfarenhet av Java och som samtidigt har en DevOps-karaktär. Du bör ha arbetat med AWS, Kubernetes, och deployment-rutiner, och förstå vikten av prestanda och tillförlitlighet i kassalösningar som inte får gå ner. Om du har erfarenhet av script-hantering och har jobbat i en miljö med realtivt höga prestandakrav är det meriterande.

Hos Yabie har ni i teamet stor frihet och ansvar. Man har som bolag en spännande resa framför sig med expansion utomlands mot flertalet länder. Med teamet kommer du att jobba fram systemförbättrande aktiviteter, interaktion och med hjälp av feedbackloopar ha ett utvecklande arbetssätt där man hela tiden blickar framåt. Du kommer att omges av flertalet kompetenta och engagerade kollegor med bred och lång erfarenhet av programmering. Det är ett platt team med högt i tak som ger dig goda möjligheter att utvecklas och utmanas i din roll. Med din hjälp kommer de att fortsätta bygga sin inkluderande och vänliga kultur, där man strävar efter tillväxt genom att alltid ha sina kunder i fokus samtidigt som de utmanar branschen. Om du har rätt inställning erbjuder Yabie oändliga möjligheter.

VI SÖKER DIG SOM:
  • Har 4-6 års erfarenhet av Java-utveckling och Spring Boot, och är dedikerad till fortsatt utveckling inom området
  • Har erfarenhet av DevOps-principer och arbetat med AWS, Kubernetes och deployment-processer
  • Trivs med att arbeta i team och förstår vikten av att vara på plats på kontoret för att säkerställa effektivt samarbete (3 dagar i veckan på deras kontor i Stockholm)
  • Har erfarenhet av att arbeta i miljöer med höga prestandakrav, gärna inom kassalösningar eller liknande system där driftsäkerhet är avgörande
  • Har ett analytiskt tänkande och förmåga att ta ställning till tekniska beslut som påverkar plattformens framtida utveckling.
OM KUNDFÖRETAGET:
Yabie är ett svenskt start-up som bildades i Stockholm 2017. De erbjuder användarvänliga och innovativa betallösningar som förenklar försäljningen. Deras kunder spänner från IKEA till Mickans frisör i Kumla som Mikaela driver i sin källare. Att både små och stora företag väljer Yabie beror på att deras enkla och smidiga paketlösningar med allt från kortterminal, kortinlösen till alla efterfrågade betalsätt, såsom Swish och Klarna ingår. Men kanske mest av allt för att det är kul att jobba med Yabie. Huvudkontoret ligger i hjärtat av Stockholm på Regeringsgatan 67. Yabie är välfinansierat, och bland våra ägare finns ledande investerare som Swedbank, Creades, NFT/Collector Ventures och Brightly Ventures.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är en rekrytering där du kommer bli anställd direkt hos Yabie. Friday ansvarar för rekryteringsprocessen och alla frågor hänvisas till Friday.

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Placering: Stockholm, City
  • Rekryteringsansvarig: Fahim Gani
  • Lön: Konkurrenskraftig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framför allt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 november 2024 (60 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?