Hoppa till innehåll
Exclusive Cars i Stockholm AB logotyp

Garantiansvarig med passion för bilar och kundservice sökes till Exclusive Cars i Västberga!

Publiceringsdatum
16 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Har du ett hjärta som slår för amerikanska bilar och en kärlek för att lösa garantifrågor med precision? Vill du vara en del av ett team som brinner för både bilar och kundservice? Då kan det vara dags att köra in i din nästa stora möjlighet hos oss på Exclusive Cars!

Om oss: Vi är en fullserviceanläggning med verkstad och rekondavdelning, och vi jobbar med de mest ikoniska amerikanska märkena som Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Dodge, Ford US, Lincoln, Jeep, Hummer, Ram Trucks, etc. Vårt team är sammansvetsat och passionerat – vi vet att en bra arbetsmiljö inte bara är en plats att jobba på, utan en plats att trivas och växa.

Vad innebär rollen? Som vår nya garantiansvarige kommer du att vara en nyckelspelare i vårt team, med ansvar för att hantera garantihandläggning, goodwillärenden och försäkringsärenden. Du kommer även vara vår resurs till kunddisken och stödja i servicerådgivning samt reservdels- och tillbehörsansvar vid behov. Här får du chansen att arbeta tätt med verkstadschefen, kunddisk och andra viktiga parter – samtidigt som du ser till att våra kunder får den service de förtjänar.

Dina arbetsuppgifter inkluderar:
  • Garantihandläggning: Bedömning, fakturering och uppföljning av garantiärenden.
  • Goodwill- och försäkringsärenden: Hantering och dokumentation.
  • Inbytestester: Räkna och värdera.
  • Resurs till kunddisken: Hjälpa till där det behövs.
Vi söker dig som:
  • Har erfarenhet av att jobba i Cabas och är van att samarbeta med försäkringsbolag.
  • Är expert på att säkerställa att garantipolicys och regler följs mot generalagent.
  • Är en strukturerad och organiserad problemlösare som klarar av att hantera hög stress.
  • Har en brinnande ambition att eftersträva kvalitet och effektivitet.
Vi erbjuder:
  • Gym på jobbet: För att du ska kunna pumpa järn mellan garantihandläggningen och kunddisk, eller bara hålla dig i form för att slå rekord på nästa firmafest.
  • Härliga kollegor och bra ledare: Vi har samlat ett gäng som inte bara är experter på sitt område utan också gör arbetsdagen roligare – exempelvis bygger vi flera projektbilar varje år där alla avdelningar finns representerade i projektgruppen.
  • Pensions- och försäkringslösningar: För att du ska kunna lägga upp en plan för en framtid där du fortfarande kan njuta av alla de där framtida bilklassikerna du drömmer om.
  • Utbildningar och kompetensutveckling: Lär dig mer om din passion och bli ännu vassare inom ditt område – både genom våra interna kurser och via exklusiva utbildningar från våra underleverantörer. Vem vet, kanske blir du snart vår interna expert på den senaste biltekniken!
  • En spännande tillväxtresa: Bli en del av vår växande familj och upplev tillväxt på riktigt – från att vara en del av ett dynamiskt team till att kanske en dag ta över en ledande roll.
  • Event och mässor: Få chansen att visa upp din expertis och nätverka både i Sverige och utomlands. Det är inte bara bra för CV – det är också ett utmärkt tillfälle att samla massor av bra stories att berätta vid nästa kaffepaus.
Välkommen med din ansökan! Om du är redo att växla upp din karriär och köra in i en framtid med massor av möjligheter, skicka din ansökan till jobb@exclusivecars.se redan idag. Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Så tveka inte – ansök idag och bli en del av vårt fantastiska team!

Observera: Vi ber bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare att vänligen inte kontakta oss direkt.
Exclusive Cars i Stockholm AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 september 2024 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren