Hoppa till innehåll
EB Road Cargo logotyp

Redovisningsekonom

Sista ansökningsdag
15 november 2024 (18 dagar kvar)
Publiceringsdatum
22 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Redovisningsekonom till EB Road Cargo

Är du en noggrann och ambitiös ekonom som letar efter en ny utmaning? EB Road Cargo, ett av Sveriges största privatägda åkerier, söker nu en redovisningsekonom som vill vara med och forma vår framtid i en tid av tillväxt, grön omställning och digitalisering. Hos oss får du en dynamisk arbetsmiljö där vi värdesätter kvalitet och innovation. Placering i Jordbro utanför Stockholm.

Om EB Road Cargo
EB Road Cargo är ett av Sveriges ledande företag inom transportsektorn, med 700 fordon och 400 anställda spridda över 12 kontor i landet. Vi erbjuder skräddarsydda transportlösningar och har starka relationer med våra kunder. Vi står inför en spännande framtid med satsningar på hållbarhet och digitalisering - och vi vill att du ska vara en del av den resan.

Om rollen
Som redovisningsekonom hos oss kommer du att ingå i ett engagerat team på fyra personer. Du kommer att ansvara för löpande bokföring, hantering av kund- och leverantörsreskontra samt avstämning av balanser. Rollen innefattar även att sköta momsdeklarationer och hantera anläggningsregistret, samt att vara delaktig i bokslutsprocessen. Utöver detta kommer du att bidra till utvecklingsarbeten inom ekonomiavdelningen, där vi kontinuerligt arbetar med IT-lösningar och effektivisering av våra processer.

Vi söker dig som
* Har en strukturerad och noggrann arbetsmetodik, med förmåga att arbeta effektivt under press
* Samarbetar väl i team och bidrar till en positiv och inkluderande arbetsmiljö
* Behärskar svenska flytande, både i tal och skrift
* Är prestigelös och lösningsorienterad

Vi erbjuder
Hos EB Road Cargo får du en tillsvidareanställning med en inledande provanställning på sex månader. Vi värdesätter våra medarbetare och erbjuder en stark värdegrund, kollektivavtal, samt ett genuint fokus på kvalitet, kundnöjdhet och en god arbetsmiljö.

Ansökan
Låter det här som rätt steg för dig? Skicka in din ansökan redan idag - intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är 2024-11-15. Vi ser fram emot att höra från dig!


EB Road Cargo logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 november 2024 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

EB Road Cargo är ett transportföretag med det lokala åkeriets fördelar. Våra tolv egna åkerikontor ger tillsammans med våra nära samarbetspartners ett rikstäckande nätverk.