Hoppa till innehåll
CENTRIC logotyp

ServiceNow utvecklare

Publiceringsdatum
24 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Arbetsuppgifter

Som ServiceNow utvecklare kommer du arbeta med vidareutveckling samt implementering av nya ServiceNow-moduler.

Exempel på ansvarsområden:

 • Utveckla och implementera avancerade ServiceNow-lösningar för att uppfylla kundens specifika behov.
 • Delta i konfigurationen och anpassningen av ServiceNow-plattformen, inklusive arbetsflödesadministration, rapportinställningar, dataimport och integrationer.
 • Utveckla anpassade skript och applikationer för att möta affärsbehov och ge vägledning om ServiceNow's bästa praxis.
 • Arbeta med integrationer och inbyggda ServiceNow-plugins och samtidigt arbeta med att förbättra alla dataintegrationer.
 • Skriva ren, effektiv och hållbar kod samt felsöka och lösa tekniska problem.
 • Dokumentera kod och applikationsfunktionalitet noggrant för att underlätta förståelse och förvaltningsarbetet.


Din profil

Vi ser att du som söker rollen är skicklig på att kommunicera effektivt för att möta och överträffa både krav och förväntningar samt för att kunna presentera framtida implementeringar på ett övertygande sätt. Du har en stark förmåga att samarbeta i teammiljöer och att smidigt kunna kommunicera med olika intressenter. Du anpassar din kommunikationsstil för att passa olika målgrupper där du aktivt strävar efter att skapa och upprätthålla positiva och produktiva arbetsrelationer.

Vidare ser vi att du van att arbeta självständighet och med en stark initiativförmåga. Du är en ansvarsfull person som säkerställer att projekt når sina mål och levererar högkvalitativa resultat.

Krav

 • Certifiering inom ITIL/ServiceNow Certified System Administrator/Certified Implementation Specialist - ITSM/ITOM
 • 3-6 års erfarenhet av ServiceNow-utveckling varav minst 3 ServiceNow implementeringsprojekt
 • Kandidatexamen i datavetenskap, informationsteknik eller motsvarande område
 • Djup förståelse för ServiceNow-plattformens kapacitet, bästa praxis och implementeringsstrategier
 • Mycket goda kunskaper inom JavaScript, HTML, CSS och integreringsteknik
 • Stark förståelse för ITSM, ITIL och agila metoder

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.Vi kan erbjuda dig

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Mer om oss

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.Kontakt information
Emelie Flood +46734159378 Emelie.Flood@centric.eu

CENTRIC logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 augusti 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi letar efter en ServiceNow utvecklare som kan ta ledningen i utvecklingen och implementeringen av avancerade ServiceNow-lösningar. Din roll kommer att innebära ett nära samarbete med business analysts, projektledare och andra intressenter för att noggrannt förstå deras behov och visioner. Därefter kommer du att använda din kompetens för att omvandla dessa krav till effektiva och skräddarsydda ServiceNow-funktionaliteter som möter och överträffar förväntningarna. Din förmåga att navigera i komplexa krav och tekniska utmaningar kommer att vara avgörande för att leverera framgångsrika lösningar för Centrics kunder.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.