Hoppa till innehåll
CENTRIC logotyp

Erfaren drifttekniker

Publiceringsdatum
04 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Arbetsuppgifter

Du kommer att fokusera på den gemensamma server- och nätverksmiljön, samt hantering av applikations- och systemdrift. Du kommer att arbeta med Microsoftlösningar och nätverksinfrastruktur, inklusive system som SQL, Exchange, Hyper-V och SAN.

Kundens arbetsmiljö är varierad med både onPrem-servrar i egna lokaler och hos tredjepartsleverantörer, där miljön i huvudsak är Microsoftbaserad.Din profil

För att trivas i rollen som erfaren drifttekniker tror vi att du är social, engagerad och hjälpsam, både i kundmöten, i kontakt med andra intressenter och i samarbetet med kollegor. Det är också viktigt att du är strukturerad, noggrann och har en stark egen drivkraft samt förmågan att förklara komplex teknik på ett enkelt sätt.

Du har:

  • Relevant eftergymnasial utbildning
  • Minst fem års erfarenhet som drifttekniker eller i en likvärdig roll
  • Erfarenhet av installation, drift, felsökning och underhåll av Windows-servermiljöer
  • Kunskaper inom virtualisering, lagring och backup
  • Grundläggande förståelse för nätverk, switchar, routing och brandväggar
  • Erfarenhet av Microsoft 365s olika tjänster och produkter


Vi kan erbjuda dig

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.Kontakt information
Julieth Escobar +46 734 159387 Julieth.Escobar@centric.eu

CENTRIC logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 juli 2024 (39 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Är du en erfaren drifttekniker med passion för IT-drift och problemlösning? Vill du vara en del av ett kompetent IT-team? Då kan denna tjänst i Stockholm vara perfekt för dig!

Vi söker nu en drifttekniker till ett uppdrag hos vår kunds driftteam. Du kommer att fokusera på den gemensamma server- och nätverksmiljön, samt hantering av applikations- och systemdrift.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.