Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Solution Specialist Automation till Saint-Gobain Distribution Sweden

Sista ansökningsdag
11 november 2024 (60 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med automation i Astro? Vi söker dig som vill arbeta med ett toppmodernt lager för att effektivisera arbetsflöden och processer!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Brillante och du anställs direkt hos Saint-Gobain Distribution Sweden.

Om företaget

Koncernen Saint-Gobain startade verksamheten i den lilla orten Saint-Gobain i regionen Picardie i norra Frankrike. Året var 1665 och det första uppdraget var att producera glas till det kungliga slottet Versailles. I dag finns Saint-Gobain i 75 länder, har mer än 179 000 anställda och är ett av världens 100 största företag. Saint-Gobain är världsledande inom lätt och hållbart byggande och designar, tillverkar och distribuerar material och tjänster för byggmarknaden. Alla varumärken inom Saint-Gobain styrs av ett gemensamt syfte: "Making the world a better home".

Saint-Gobain Distribution Sweden omfattar bolagen Bevego, Dahl, Optimera, Kakelspecialisten och Konradssons Kakel och många spännande dotterbolag. Vi är nästan 3000 branschkunniga medarbetare, som tillsammans omsätter drygt 19 miljarder och har över 180 etableringar runt om i Sverige. Saint-Gobain Distribution Sweden ansvarar för att förse bolagen med koncerngemensamma funktioner och processer inom: administration, ekonomi, hållbarhet, affärsutveckling, marknadskommunikation IT och Supply Chain.

IT är en central enhet inom Saint-Gobain Distribution Sweden med fokus att utveckla en säker och kostnadseffektiv IT-infrastruktur som är anpassningsbar för framtida teknologiska förändringar. På IT-avdelningen arbetar du tillsammans med 50 kollegor och i ditt närmsta team, produktteamet supply chain, arbetar du tätt tillsammans med tre erfarna kollegor och din närmsta chef, Karolina Andersson.

Arbetsuppgifter

Som Solution Specialist Automation ingår du i produktteamet som ansvarar för att utveckla, underhålla och säkerställa drift för tekniska lösningar inom supply chain. Saint-Gobain Distribution Sweden har byggt ett toppmodernt centrallager i Bålsta där du ansvarar för systemen Astro och WAMAS, och alla processer som rör automationen i centrallagret.

Du är en avgörande länk mellan företagets tekniska lösningar och användarnas behov, samt säkerställa att system och processer kontinuerligt utvecklas, underhålls och optimeras. Du ansvarar även för att kommunicera och samarbeta med resterande i produktteamet samt andra berörda intressenter för att säkerställa integrerade lösningar som är i linje med företagets övergripande mål och IT strategi.

* System- och processansvar
* Lösningsspecifikation och design
* Projektledning
* Kvalitetssäkring och uppföljning
* Tvärorganisatoriskt samarbete

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Flerårig arbetslivserfarenhet av att arbeta med Astro WMS i relation till automation
* Stark förståelse för drift, utveckling och förvaltning av IT-system
* Erfarenhet av projektledning
* Obehindrad svenska samt engelska i tal samt skrift
* B-körkort
* Erfarenhet av att arbeta med automationslösningar från SSI Schaefer, exempelvis WAMAS, är meriterande

För att lyckas som lösningsspecialist inom automation krävs teknisk förståelse, förmågan att arbeta både självständigt och i team, samt skicklighet i att förmedla komplex information på ett enkelt sätt, vilket innebär att du behöver kunna kommunicera med användarna och förstå deras behov. Din nyfikenhet leder dig till att aktivt utforska nya lösningar, vilket gör dig till en värdefull tillgång i teamet. Du är strukturerad och organiserad, vilket säkerställer effektivitet och noggrannhet i ditt arbete. Vidare är du affärsorienterad och lockas av att arbeta i en dynamisk miljö där du får mandat att fatta beslut och driva förbättringar. Din initiativförmåga i kombination med din ansvarstagande sida är en kombination som kommer fungera bra i denna tillväxtfas.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse.
Plats: Bryggerivägen 9, Bromma. Du kommer även ha möjlighet att vara i Bålsta några dagar i veckan, där det toppmoderna centrallagret finns och automationen ska implementeras. Successivt kommer mindre tid spenderas i Bålsta och du kan spendera tid på kontoret i Bromma och hemifrån när det passar.
Övrigt: Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Brillante och du anställs direkt hos Saint-Gobain Distribution Sweden.

Vi gör ett löpande urval så skicka in din ansökan redan idag! Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till rekryteringsansvarig, Elice, på elice.ohman@bravura.se.

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 november 2024 (60 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.