Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Portfolio Development Analyst till Scandic

Sista ansökningsdag
16 december 2024 (57 dagar kvar)
Publiceringsdatum
17 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du vara med och forma framtiden för Nordens största hotellkedja? Har du en stark analytisk förmåga och utmärkta Excel-kunskaper? Trivs du dessutom i en dynamisk miljö och är van att självständigt driva ditt arbete framåt? Nu söker vi en noggrann och kommunikativ person som vill arbeta i en internationell miljö och få stort inflytande i bolagets fortsatta utveckling.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Scandic.

Om företaget

Scandic är Nordens största hotelloperatör med omkring 280 hotell i sex länder, fördelat på cirka 58 000 hotellrum. Scandic grundades 1963 och har sedan dess varit pionjär på många områden, bland annat med ett stort fokus på hållbarhet där de drivit förändring i hotellbranschen. Hotellen är belägna i allt från Nordens största städer, till vackra naturplatser och vid viktiga centrala knutpunkter. Scandic driver även Nordens största lojalitetsprogram (Scandic Friends) med en stor andel återkommande gäster. Scandic har mer än 19 000 dedikerade medarbetare.

Scandic expanderar och deras vision är att bli ett världsledande nordiskt hotellföretag. Därför söker Portfolio Development-teamet en analytiker som kan bidra till deras tillväxt och utveckling.

Arbetsuppgifter

Som Portfolio Development Analyst på Scandic har du en central roll i företagets utveckling och expansion framåt. Du arbetar i en dynamisk och snabbfotad miljö där ditt bidrag är avgörande för att förbättra arbetsprocesser och stödja tillväxtinitiativ. Du samarbetar med olika avdelningar inom Portfolio Development samt kontoren i Norden och Tyskland, vilket kräver både självständighet och teamarbete. I din roll ansvarar du för att utveckla och optimera befintliga modeller, genomföra djupgående analyser och förse verksamheten med insikter som underlag för strategiska beslut. Du rapporterar direkt till Manager Portfolio Development Analysis.

Dina ansvarsområden:
* Uppföljning och spårning
* Kontinuerlig uppdatering och utveckling av modeller och mallar
* Genomförbarhetsstudier för nya hotell, inklusive marknadsanalys och prognoser
* Assistera vid framtagning av styrelsematerial
* Insamling, tolkning och analys av data
* Identifiering av trender och tillhandahållande av insikter
* Stöd i projekt och aktiviteter inom Portfolio Development
* Stöd i framtagning av affärsplaner för nya hotell och förlängningar av nuvarande avtal

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Eftergymnasial utbildning inom ekonomi, ingenjörsområdet eller motsvarande
* Minst 1-3 års arbetslivserfarenhet från en analytisk roll exempelvis som Business Analyst, Managementkonsult eller liknande
* Utmärkta färdigheter i Excel och goda kunskaper i resten av Office-paketet
* Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
* Erfarenhet av hotellbranschen (eller liknande) är meriterande

Vi söker dig som har en skarp förmåga att identifiera mönster och se helheten. Din noggrannhet och snabba problemlösning är avgörande för att effektivisera och förbättra arbetet. Du trivs med att ta ansvar och agera proaktivt, både i självständiga uppgifter och i samarbeten med andra team. Din kommunikativa förmåga, både muntligt och skriftligt, tillsammans med din detaljmedvetenhet, är viktiga faktorer för din framgång i rollen. Du besitter en stark fallenhet för analyser, affärsstrategier och problemlösning, vilket gör att du kan strukturera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. I denna roll uppmuntras du att bidra med idéer och arbeta i en innovativ miljö där du har möjlighet att utmana och förändra.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 december 2024 (57 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.