Hoppa till innehåll
AutoVex logotyp

Sales Advisor till digital biltjänst, Wheelaway

Sista ansökningsdag
10 november 2024 (59 dagar kvar)
Publiceringsdatum
11 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Wheelaway är en innovativ digital biltjänst som lanserades på den svenska marknaden i början av 2024.

Är du en passionerad och engagerad person som älskar att skapa fantastiska kundupplevelser? Då kan du vara precis den vi letar efter till rollen som Sales Advisor! Hos oss har du möjligheten att vara med att utveckla och växa tillsammans med en ny spännande digital tjänst som har stora ambitioner.



Företaget:


Wheelaway är dotterbolag till AutoVex Oy i Finland och bygger vidare på den finska framgångssagan där bilar till ett värde av fem miljarder kronor sålts under de senaste två åren. AutoVex grundades år 2018 med uppdraget att revolutionera marknaden för begagnade bilar i Norden och har sedan 2022 Blockets ägare, Schibsted, som majoritetsägare. Bolagen växer snabbt på sina respektive hemmamarknader, där en smidig och trygg kundupplevelse är kärnan i vår framgång. Därför söker vi nu dig som delar vår passion för att hjälpa våra kunder att få ut det allra bästa av vår tjänst.



Rollbeskrivning:


Som Sales Advisor hos oss kommer du att vara ansiktet utåt och ansvara för all kommunikation med våra B2C-kunder (privata bilsäljare), framförallt över telefon, men även via digitala kanaler (e-post och chatt). I din roll kontaktar du privata bilsäljare som registrerat sig i vår tjänst för att ge dem rådgivning och stöd inför en försäljning till bilhandlare via vår auktionsplattform. Du spelar en viktig roll i att förstå kundernas behov och förväntningar för att därigenom kunna ge dem den absolut bästa kundupplevelsen under deras försäljningsprocess. Vidare kommer du också vara en nyckelperson i vårt löpande arbete med att förstå och förbättra kundresan genom att samla feedback och insikter från våra kunder, som blir viktig input till förslag på förbättringar av tjänsten.

För rätt person finns stora möjligheter att växa i rollen och få ökat ansvar i takt med att bolaget växer och Kundrådgivningsteamet utökas. Du blir ett viktigt tillskott till det befintliga teamet och kommer ha stark uppbackning från både den lokala organisationen och motsvarande team på hemmamarknaden i Finland.

Kvalifikationer:
  • Vana att kommunicera med kunder både muntligt och i skrift
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • Effektiv, produktiv och strukturerad arbetsmetodik
  • Minst ett års erfarenhet inom kundtjänst/försäljning via mail och telefon
Bonus
  • Erfarenhet av merförsäljning
  • Intresse / tidigare kunskap om bilar är ett stort plus, men vi är redo att utbilda rätt person
Vi erbjuder:
    • En spännande karriärmöjlighet i ett ungt företag med beprövad affärsmodell och uppbackning från Schibsted
    • En arbetsmiljö som uppmuntrar och stödjer individuella initiativ
    • Möjligheten att spela en central roll i uppskalningen av en ny tjänst på svenska marknaden
    • En central arbetsplats i Stockholm med möjlighet till hybridarbete
    Är du redo för nästa steg i din karriär? Om du brinner för att vara en del av ett framgångsrikt team i en växande bransch, då kan den här rollen vara precis det du har väntat på!
Några frågor?

Om du har några frågor vänligen kontakta John Skantze, Country Manager, på john@wheelaway.se. Skicka ditt CV eller ansök med din LinkedIn-profil. Ser fram emot att höra från dig!
AutoVex logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 november 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

We are sister brands AutoVex and Wheelaway revolutionizing the used car market with our modern car auction.

Since 2018, AutoVex has grown to become the leading online marketplace for used cars in Finland. Wheelaway has been continuing this journey on Swedish markets since January 2024.

We aim to conquer the Nordic and the European markets!