Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Kontraktsadministratör sökes till Mettler Toledo

Publiceringsdatum
09 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Om tjänsten
Som Kontraktsadministratör hos Mettler Toledo kommer du att vara spindeln i nätet inom Service Operations Nordic avdelningen. Din roll innebär ett nära samarbete med Service Sales teamet, Product Sales, servicekoordinatorer, Invoicing och Tekniker på fältet. Du ansvarar för att skapa och validera servicekontrakt i affärssystemet enligt interna riktlinjer samt administrera återkommande kontraktförnyelser och ändringar. Du kommer också att få en viss kundkontakt vid kontraktsförnyelse under vår pågående förändringsresa till SAP.

Tjänsten är ett konsultuppdrag via adecco med start omgående och pågår i 6 månader, för rätt kandidat finns det mäjlighet till förlängning.

I din roll som Kontraktsadministratör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

- Skapa nya serviceavtal
- Registrera/administrera serviceavtal
- Förnya serviceavtal
- Uppdatera servicerelaterade data
- Hantera filer och dokumentation av serviceavtal
- Bevaka kontrakt och information från servicekoordinatorer
- Hantera rabatter och prisökningar
- Manuellt hantera/administrera servicesammanställningar
- Sammanställa rapporter av befintliga serviceavtalskunder

Om dig

Vi söker dig med minst två års erfarenhet av administrativa roller samt en gymnasieutbildning. Erfarenhet från ett tillverkande bolag och avtalshantering är meriterande, liksom goda kunskaper i Excel och Office-paketet. Du kommunicerar flytande på svenska och engelska, och kunskaper i danska eller norska är meriterande. Personliga egenskaper som noggrannhet, god kommunikationsförmåga och förmåga att balansera flera uppgifter samtidigt är viktiga för tjänsten.

Vidare ser vi positivt på en eftergymnasial utbildning inom Business administration eller liknande samt erfarenhet av SAP.

Om Mettler Toledo
Mettler Toledo är en ledande global tillverkare inom precisionsinstrument och tjänster för användning inom laboratorium, tillverkning och livsmedelsbranschen. Vi strävar efter att leverera högkvalitativa produkter och lösningar för att möta våra kunders behov.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare via jesper.jenefjard@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Kontraktsadministratör, Administrativ roll, Tillverkande bolag, SAP, Mettler Toledo, Adecco

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 augusti 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.