Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Välkänd bank söker sin nya stjärna inom Python-utveckling!

Sista ansökningsdag
01 november 2024 (60 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en erfaren Python-utvecklare som brinner för att lösa komplexa tekniska utmaningar? Vill du arbeta i en dynamisk miljö där du får möjlighet att utvecklas och ta dina tekniska färdigheter till nästa nivå? Då kan denna roll hos vår kund inom banksektorn vara perfekt för dig!



Om tjänsten

Vi söker nu en engagerad och driven Python-utvecklare som vill ta sig an spännande utmaningar inom finansbranschen. Hos vår kund kommer du att vara en del av ett team som arbetar med att utveckla och underhålla avancerade system, med särskilt fokus på bedrägeribekämpning (AML). Rollen erbjuder en fantastisk möjlighet att utvecklas inom ett område som ständigt förändras och där säkerhet och innovation är i fokus.

Du erbjuds

  • Möjligheten att arbeta i framkant inom finanssektorn, där du får utveckla avancerade system och tekniska lösningar som har en direkt påverkan på verksamheten.
  • En dynamisk och innovativ arbetsmiljö, där du får chans att arbeta med den senaste tekniken och vara en del av ett engagerat team som strävar efter kontinuerlig förbättring.
  • Personlig och professionell utveckling, med möjligheter till utbildning och kompetenshöjning inom både teknik och banksektorn.


Arbetsuppgifter
  • Utveckling och underhåll av Python-baserade applikationer för att säkerställa att systemet är säkert, stabilt och uppdaterat med de senaste teknologierna.
  • Implementering och automatisering av CI/CD-pipelines med hjälp av GitHub Actions eller liknande verktyg, för att effektivisera utvecklings- och driftsättningsprocesserna.
  • Samarbete med teamet och andra intressenter för att identifiera och lösa tekniska utmaningar, samt bidra till kontinuerliga förbättringar och innovationer inom systemet.
  • Bevaka och implementera säkerhetsåtgärder enligt DevSecOps-principer för att skydda applikationer och data mot potentiella hot.


Kvalifikationer
  • God erfarenhet av programmering i Python: Detta är kärnan i ditt arbete och det absolut viktigaste för rollen.
  • DevSecOps mindset: Du har en förståelse för säkerhet i utvecklingsprocessen och är mångsidig i dina tekniska tillvägagångssätt.
  • Erfarenhet av CI/CD: Du har erfarenhet av GitHub Actions eller motsvarande verktyg.
  • Bekantskap med OpenShift: Du har god förståelse för plattformen.

Meriterande för rollen:

  • Kunskaper i Java
  • Docker eller Google Cloud
  • Bank- och finansmarknadserfarenhet
  • Erfarenhet inom fraud och AML

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Analytisk förmåga: Du är en problemlösare som kan angripa och lösa komplexa tekniska utmaningar.
  • Förändringsbenägen och teknikintresserad: Du trivs med att arbeta i en föränderlig miljö och håller dig uppdaterad om nya teknologier.
  • Lagspelare: Du värdesätter samarbete och vill bidra till teamets gemensamma framgång.
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 november 2024 (60 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se