Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Teknisk Supportspecialist till bolag i framkant!

Publiceringsdatum
04 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du vara med och förändra industrin genom banbrytande AI-teknologi? Vår kunds produkt använder avancerad AI för att inspektera trä- och plastpallar och säkerställa högsta kvalitet. Nu söker vi en teknisk supportspecialist till vår kunds kundserviceteam. Om du har expertis inom detta område och vill vara en del av ett snabbt växande företag som expanderar globalt, är detta en fantastisk möjlighet att arbeta med den senaste teknologin och göra skillnad.



Om tjänsten

Som teknisk supportspecialist hos vår kund kommer dina huvudsakliga ansvarsområden vara att identifiera och felsöka för att lösa kundernas problem.

Du kommer att ingå i vår kunds globala kundsupportteam och ha ansvaret för att utveckla standardprocedurer och praxis. Tillsammans med kollegor i Chicago, Stockholm och Göteborg kommer du att arbeta med att förbättra upplevelsen för både kunder och teamet, samt för vår kund som helhet. Vi ser gärna att du är beredd att resa 1-4 nätter per månad, men det är inget krav.



Arbetsuppgifter
  • Undersöka, felsöka samt åtgärda problem för kunds världsledande högteknologiska produkt; fokus på mjukvara i en hårdvarukontext
  • Ansvara för övervakning av ärendehanteringssystemet och säkerställa att kundfrågor besvaras
  • Installera och konfigurera ny maskin- och mjukvara vid kundinstallationer
  • Utbilda kunder, samt ta fram instruktioner genom tekniska anteckningar
  • Ge allmän användarassistans i tekniska frågor


Kvalifikationer
  • En eftergymnasial utbildning alternativt mångårig relevant arbetslivserfarenhet från områden som mjukvara, data, automation, mekatronik eller elektronik
  • Mycket god kommunikationsförmåga på svenska och engelska
  • Gedigen flerårig erfarenhet inom teknisk produktsupport, gärna B2B
  • Mycket god förståelse för mjukvara i hårdvarukontext
  • B-körkort

Det är meriterande om du:

  • Har erfarenhet av att arbeta i startup eller scaleup och erfarenhet av internationellt arbete
  • Har erfarenhet av att arbeta i Linux-miljö och med olika utvecklingsspråk som exempelvis C#, Python eller scriptspråk

Som person är du gillar att lösa problem, tekniskt kunnig och gillar att arbeta praktiskt då och då. Du trivs i en flexibel arbetsmiljö och du är självgående med en positiv attityd. Du har en nyfikenhet att gräva djupare in i den tekniska delen och du är en kommunikativ person som gillar att hjälpa andra. Dessutom har du en god prioriteringsförmåga och gillar att hjälpa andra.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 augusti 2024 (60 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se