Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Studerande kundservicemedarbetare till Synsam

Sista ansökningsdag
28 oktober 2024 (60 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Synsam Group, det snabbast växande optik- och livsstilsbolaget i Europa, söker nu serviceinriktade studerande kollegor till deras butikssupport-team på huvudkontoret i Stockholm.
Vi söker medarbetare som vill utvecklas i ett bolag med stora tillväxtambitioner, positiv företagskultur och stort kundfokus!
Trivs du i en administrativ och stöttande roll och lockas av att arbeta på nordisk nivå i ett snabbrörligt bolag tillsammans med ett härligt team? Då vill vi träffa dig!



Om tjänsten

På butikssupporten är vi ett team om 11 personer som arbetar med att supportera Synsam Groups omkring 500 butiker i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vårt mål är att leverera exceptionell service som får varje butik att känna sig sedd och vi arbetar engagerat med fokus på hög leverans av service.
Teamet arbetar med att supportera butiker från alla nordiska länder, främst via telefon och mejl. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att svara på frågor via mejl gällande Synsams erbjudanden och produkter: glasögon- och linsabonnemang till privatkunder, företagsavtal och e-handel. Frågorna berör allt från betalningar och leveranser, till kampanjer och uppdateringar i system.

Du erbjuds

  • Ett flexibelt deltidsjobb vid sidan av studierna
  • En dags gedigen introduktion på Synsams huvudkontor på Kungsholmen


Kvalifikationer
  • Studerar en eftergymnasial utbildning och har minst 1 år kvar av studierna
  • Du är positiv till naturen och att du alltid ger det lilla extra när det krävs och att du har förmågan att sätta dig in i olika situationer
  • Har tidigare erfarenhet av att arbeta i olika system
  • Har du tidigare erfarenhet av arbete med kundservice / butik är det ett stort plus
  • Har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du även har kunskap i danska, norska eller finska.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 oktober 2024 (60 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se