Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Studerande ekonomiassistent sökes till ett flexibelt extrajobb

Publiceringsdatum
27 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en ambitiös ekonomistudent med kunskaper inom Fortnox och leverantörsreskontra? Då har vi en spännande möjlighet som passar dig perfekt! Här får du ansvara för hela leverantörsflödet på egen hand.Om tjänsten

Vår kund verkar inom byggbranschen i Stockholmsområdet med att leverera stålkonstruktioner såsom stålstommar, trappor, räcken och andra konstruktioner i stål. De har idag 10 anställda varav hälften jobbar med tillverkning i den egna verkstaden och resterande samt ett flertal inhyrda smeder, jobbar med montering ute på byggarbetsplats. Du kommer jobba tätt med ekonomiansvarig och ditt ansvarsområde kommer vara hantering av leverantörsreskontra.

Kontoret är beläget i Täby men arbetet sköts på distans via bokföringssystemet Fortnox. Tjänsten är start slutet av augusti och behovet är ca 1-3 timmar i veckan. Detta ger dig flexibilitet att kombinera arbete med dina pågående studier.

Du erbjuds

 • Flexibla arbetstider för att passa dina studier
 • Ett långsiktigt uppdrag


Arbetsuppgifter
 • Hantering av leverantörsreskontra
 • Kan tillkomma övrig administration


Kvalifikationer
 • Har erfarenhet inom Fortnox
 • Har erfarenhet av leverantörsreskontra
 • Studerar om minst 50% samt tar examen tidigast juni 2025
 • Behärskar det svenska språket obehindrat i såväl tal som skrift

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Noggrann
 • Problemlösande
 • Självgående
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 juli 2024 (38 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se