Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Relationsbyggande trafikexpert till Forsler & Stjerna

Publiceringsdatum
01 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du trafikplanerare eller har annan spetskompetens inom trafik med en dröm om att arbeta med kundrelationer? Här finns din chans! Forsler & Stjerna letar efter dig som vill bygga långsiktiga relationer, lösa kundernas problem och finnas till hands som expert inom planerad kollektivtrafik. Tveka inte - sök redan idag!Om tjänsten

Forsler & Stjerna är, som du säkert vet, Sveriges ledande leverantör av planeringssystem för planerad kollektivtrafik. De strävar efter att fortsätta vara det och expanderar därför kraftigt. De satsar på att utveckla sina produkter och planerar att släppa många spännande nyheter inom den närmsta tiden. Utöver det gör de också en resa när det gäller kundrelationer och relationsbyggande. Målet är att stärka partnerskapet ytterligare med kunderna och bygga långsiktiga, starka relationer. För att nå dit behöver de dig - en relationsbyggande erfaren trafikplanerare som vill vara med på en stark utvecklingsresa!

Forsler & Stjerna har sitt huvudkontor i Malmö och sälj- och marknadsavdelning i Varberg, men som en del av Addnode Group har de systerbolag runt om i Sverige. Oavsett vart du bor kan du därmed få en arbetsplats där du kommer ha härliga kollegor de dagar du väljer att vara på kontoret.

Du erbjuds:
 • Flexibel arbetsplats och arbetstid med möjlighet att arbeta hemifrån
 • Omfattande förmåner
 • Fantastiska och engagerade kollegor som vill utveckla kollektivtrafik-Sverige
 • En möjlighet att göra skillnad på ett större plan inom kollektivtrafiken


Arbetsuppgifter
 • Stödja , utbilda och vägleda trafikplanerare i hela Sverige
 • Träffa kunder och skapa långsiktiga relationer
 • Identifiera behov hos kunden och erbjuda råd och lösningar på deras utmaningar
 • Presentera och sälja de systemlösningar som Forsler & Stjerna erbjuder


Kvalifikationer
 • Har gedigen erfarenhet som trafikplanerare eller liknande roll
 • Har vana att bygga långsiktiga relationer och trivs i en social roll
 • Har ett affärsorienterat mindset där du vill vara en samarbetspartner till dina kunder
 • Har B-körkort

Det är även meriterande om du har erfarenhet av försäljning sedan tidigare.

I denna tjänst kommer vi att fokusera till stor del på din personlighetsmatchning till tjänsten. Vi ser att du är en social person som lägger stor vikt vid att skapa långsiktiga relationer. Vi ser också att du är flexibel, ansvarstagande och van vid att driva ditt eget arbete. Du kan leda dig själv och har förmågan att forma dina arbetsprocesser utifrån dina styrkor och kompetenser. Vi söker någon med en konstnärlig approach snarare än någon som strikt följer processbeskrivningar.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 augusti 2024 (42 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se