Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Installera mera - Onnec behöver bli flera!

Publiceringsdatum
03 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Onnec Group strävar efter att vara hjärtat i cONNECtions och behöver stärka upp teamet med tekniska installatörer! Som installatör hos Onnec får du vara med att tillhandahålla framtidens datacenter samtidigt som du är en del av ett familjärt företag där alla bryr sig om och hjälper varandra. I den här rollen sitter du inte stilla bakom en dator utan får vara ute på fält och uppleva spännande projekt!Om tjänsten

Onnec's projekt innebär att de bygger och installerar servermiljöer, inklusive rack, kabelvägar och burar i datahallar. Arbetet kommer äga rum i områden som datacenter och datahallar. Varje projekt är unikt och innebär en kombination av kablar och konstruktion. Cirka 50% av arbetet handlar om att dra och ansluta fiberkablar, medan resterande 50% innebär att bygga och installera olika delar av nätverket.

Installationerna sker främst i Stockholmsområdet men det kommer även förekomma resor till kunder som sitter i Göteborg eller Malmö, dock är dessa resor korta och inte vanligt förekommande. Du kommer vara on site ute hos kunderna men även delta på månadsmöten på kontoret. Arbetet är fysiskt och kan innebära allt från att klättra och krypa med kablar som i en hinderbana till att kräva precision när fiber ska sättas med hänsyn till ljus, säkerhet och kvalitet.

Du erbjuds

 • Att vara med på Onnec Groups tillväxtresa!
 • Att arbeta i en spännande bransch med datacenter som är viktiga för svensk infrastruktur
 • En dedikerad konsultchef och karriärspartner


Arbetsuppgifter
 • Dra fiberkablar och installera datanät
 • Installera och koppla in hårdvara
 • Säkerställa hög kvalitet och noggrannhet i arbetet
 • Delta i månadsmöten på kontoret och vara ute hos kunderna


Kvalifikationer
 • Kommunicerar obehindrat på svenska i både tal och skrift
 • Tycker om att jobba praktiskt
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet inom fibersvetsning/fiberteknik, alternativt som snickare, hantverkare eller inom bygg
  Det här är en roll där du kommer få lära dig mycket när du väl är på plats, Onnec värderar ditt mindset och hur du är som person. Du kommer få jobba praktiskt och vi ser således gärna att du har en god verktygsvana.

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Serviceinriktad
 • Noggrann
 • Samarbetsinriktad
 • Självgående
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 augusti 2024 (48 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se