Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Ekonomiansvarig till ett av Addtech dotterbolag!

Sista ansökningsdag
10 november 2024 (58 dagar kvar)
Publiceringsdatum
11 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en engagerad, prestigelös och initiativtagande person som letar efter nästa steg i karriären? Vi söker nu en ekonomiansvarig till ett av Addtech Nordics dotterbolag! Vi jobbar med löpande urval så ta chansen och ansök redan idag!



Om tjänsten

Vi söker nu för kunds räkning en ekonomiansvarig. Vår kund är ett av Addtech Nordics dotterbolag som erbjuder produkter och lösningar för mätteknik inom värme, kyla och vatten. Kundmarknaden utgörs primärt av fjärrvärme- och kommunala vattenbolag men försäljning sker även till installatörer och fastighetsägare. Vår kund sitter i ett fint kontor i Gamla Stan. Bolaget består av 6 personer, varav 3 personer är baserade på kontoret i Stockholm. I rollen som ekonomiansvarig jobbar du nära både produktchef, VD, säljare samt kan få stöttning av Addtechs ekonomiavdelning.

I denna roll kommer du ansvara över ekonomi, order och leveransadministrationen. Du kommer att driva, förbättra och vidareutveckla processer, rutiner och system för såväl ekonomihanteringen med redovisning-, rapportering-, och bokslutsarbete samt orderhanteringen med orderläggning, leveranshantering samt fakturering. Det kommer att finnas arbetstoppar vid bokslut och då förväntas det att du kan hålla deadlines. Trots arbetstoppar är det viktigt för vår kund med work life balance och att man tar sig tid för återhämtning.

Du erbjuds

  • Ett långsiktigt konsultuppdrag med möjlighet till överrekrytering om alla parter är nöjda med samarbetet
  • Utveckla dina kunskaper i en bred roll
  • Arbete med frihet under eget ansvar, finns möjlighet att arbeta remote med utgångspunkt från kontoret


Arbetsuppgifter

Du kommer att ansvara för ekonomiadministration med månadsbokslut, årsbokslut samt löpande redovisning (leverantörsfakturor, in- och utbetalningar, projektredovisning). Utöver detta kommer du:

  • Hantera deklarationer (moms, arbetsgivaravgifter, preliminärskatt)
  • Löner och pension
  • Budgetering samt kostnadsuppföljning och analys
  • Order och leveransadministrationen med ansvar för att kunder har korrekt information i tid
  • Rapportering till Addtech, såväl ekonomisk som hållbarhetsrapportering m.m.


Kvalifikationer
  • Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller liknande
  • Har flera års erfarenhet inom ekonomi, kan självgående ansvara för årsredovisningar samt löpande bokföring
  • Har god systemvana, gärna inom Visma
  • Har goda kunskaper inom MS Office, speciellt Excel
  • Har goda kunskaper inom svenska och engelska då det används i det dagliga arbetet

Det är meriterande om du har

  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom produktsäljande bolag, du har förståelse för orderflöde.

För att lyckas i rollen ser vi att du är affärsorienterad, lösningsorienterad och inte uppgiftsorienterad.
Vidare har du ett stort självledarskap är engagerad samt prestigelös. Du är ansvarstagande och gillar att arbeta i ett mindre bolag där du blir en viktig del av teamet.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 november 2024 (58 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se