Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Demontör till Scartab för kortare projekt!

Sista ansökningsdag
17 december 2024 (50 dagar kvar)
Publiceringsdatum
18 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du vara en del av ett kortare projekt på 5 veckor och gillar att arbeta med händerna? Då är du rätt person för rollen som demontör till vår kund Scartab, projektet kommer hålla till norr som Stockholm. Vi arbetar med löpande urval, så skicka in din ansökan idag!



Om tjänsten

I rollen som demontör hos Scartab får du möjligheten att utveckla dina praktiska kunskaper vad det gäller demontering. Vi ser att du har erfarenhet av enklare praktiskt tekniskt arbete i form av att exempelvis skruva och demontera. Det kan vara från tidigare arbete alternativt yrkesförberedande gymnasieutbildning.

I rollen kommer du arbeta med att demontera, vilket även kommer innebära en del tyngre lyft och hantering av större skåp, delar och partier.

Du erbjuds

  • Ett uppdrag utan krav på tidigare erfarenhet eller utbildning - du lär dig allt på plats
  • Möjlighet att utveckla dina praktiska kunskaper inom bland annat demontering
  • En dedikerad konsultchef och karriärpartner från Academic Work
  • Lön: Enligt GFL 165,77:-/timmen


Kvalifikationer
  • Kommunicerar flytande på svenska
  • Har erfarenhet genom arbete alternativt från yrkesgymnasium eller likvärdigt av praktiskt arbete inom teknik/bygg
  • Är tillgänglig under hela perioden med start 11 November och 5 veckor fram
  • Är fysiskt uthållig och gärna att du har erfarenhet från ett fysiskt arbete sedan tidigare

Belastningsregister för tjänsten är ett krav.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Lösningsorienterad
  • Uthållig
  • Flexibel
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 december 2024 (50 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se