Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Bid Assistant to Academic Work - Swedish Commercial Team!

Publiceringsdatum
20 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du ha ett långsiktigt och spännande extrajobb där du får utvecklas och samtidigt få värdefull insikt i anbud och upphandlingsarbete? Det passar dig som är engagerad och älskar att samarbeta med andra!



Om tjänsten

Som Bid Assistant kommer du att hantera hela avropsprocessen från mottagande av avrop till inlämning och uppföljning. Arbetet innebär också att koordinera med olika funktioner inom organisationen för att säkerställa korrekta inlämningar på varje avrop inom organisationen.
Du kommer att tillhöra ett Commercial teamet på den svenska staben och rapportera till Michelle Borin, Head of Commercial Management, Förutom det har du ett härligt team som består av 9 personer som arbetar både hel och deltidare.



Arbetsuppgifter
  • Ta emot, bevaka, hantera, förbereda och följa upp alla inkommande avrop via olika system
  • Läsa avropsunderlagen, kommunicera med teamet samt hjälpa alla involverade att förstå kraven
  • Ansvara för att förbereda och lämna in avropssvar samt att följa upp utfallet.
  • Ansvarar och följer upp tilldelningsbeslut och kunden efter inlämning.
  • Redovisa statistik för våra kunder.
  • Administrativa uppgifter som att registrera avropen rätt i vårt system och redovisning av statistik.


Kvalifikationer
  • Är studerande på högskolan, universitet eller YH
  • Har minst 2 år kvar på dina studier och söker ett långsiktigt extrajobb
  • Har tidigare erfarenhet av service eller kundkontakt
  • Minst ett års erfarenhet av anbudsarbete
  • Behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift
  • Har goda kunskaper i Officepaketet

Det är meriterande om du har

  • Arbetat inom Bemanning & Rekryteringsbranschen

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
Vi letar efter dig som är ödmjuk, ambitiös och bra på att tänka till innan du agerar. Vi ser att du behöver vara en organiserad och varm person som har bra uthållighet. Dessutom är du skicklig, pålitlig och håller dig lugn i utmanade situationer.
Du drivs av en stark vilja att vinna och har ett genuint intresse för att dra in affärer och utvecklas inom vår avropshantering. Om du är redo för en utmaning och vill vara en del av vårt framgångsrika team, då är denna roll perfekt för dig!

Vår rekryteringsprocess

Sök tjänsten genom att klicka på skicka ansökan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Observera att ansökan sker via en extern site vilket gör att den inte kommer att synas under ”mina sidor” på din profil.

Det första steget i rekryteringsprocessen är två urvalstest som vardera tar ca 15 min att slutföra. Ett personlighetstest och ett problemlösningstest. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av Michelle.borin@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 oktober 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se